Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Pavelló d'Esports Municipal acollirà el III Torneig de Reis Vila de Salou per ajudar els sahrauís

dijous 03 gener 2008

El Club Bàsquet Salou ha organitzat per al proper 6 de gener el III Torneig de Reis Vila de Salou, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) d'Horta-Guinardó (Barcelona) i el restaurant La Toscana.

Com en les anteriors edicions, l'objectiu del torneig és recollir aliments i col·laborar amb els projectes de cooperació d'ACAPS. Aquesta associació organitza anualment, entre altres activitats, una caravana d'ajuda humanitària amb aliments, material d'higiene, medicines, etc, que són enviats als camps de refugiats sahrauís.

El torneig tindrà lloc el dia de Reis a les 18 hores, al Pavelló d'Esports Municipal, on els locals jugaran contra el C.B. Vila-seca (Copa Catalunya), com en totes les altres edicions.

Per assistir-hi, no caldrà comprar cap entrada, però sí portar aliments com ara llegums, pasta, arròs, oli i sucre. Això serà el tiquet d'entrada al recinte municipal que l'any passat va acollir gairebé 200 persones amb motiu de la celebració d'aquest torneig.

Així mateix, aquells que estiguin interessats en aportar el seu granet de sorra al projecte de l'ACAPS poden dipositar aliments al Pavelló d'Esports Municipal i al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) fins al mateix dia de Reis. L'any anterior es van aplegar més de 400 kg de menjar, una xifra que es vol superar enguany.

En aquesta edició, com a novetat, també es recolliran aliments al camp de futbol del municipi. I és que en aquest estadi els jugadors de la UD Salou i del Salou Futbol Sala disputaran un altre partit el dia 6 de gener. Per veure aquest partit, previst a les 12 del migdia, també serà necessari portar aliments. D'aquesta manera, els dos clubs esportius abans esmentats volen afegir-se també a la causa solidària.

El mateix pretén l'Ajuntament de Salou, que a banda de col·laborar en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, donarà a l'ACAPS 300 euros perquè compri menjar per als sahrauís.

Document Actions