Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El portal web del Patronat de Turisme de Salou quasi triplica les visites durant el 2015

dimarts 22 desembre 2015

El trànsit al portal web VisitSalou és un seixanta-sis per cent superior al del 2014

El Patronat de Turisme de Salou fa una valoració molt positiva de la seva activitat a les xarxes socials durant el 2015

El Patronat de Turisme de Salou ha fet publiques les dades de les seves xarxes socials durant l’exercici 2015. Amb aquest informe, es vol fer balanç de l’any en curs tot desgranant cada suport i analitzant-lo per tal de promocionar la destinació arreu.

Durant aquest període, el portal web VisitSalou, ha obtingut un 66,75% més de visites durant el 2015 que en el mateix període del 2014.  Entre els visitants, cal destacar que més d’un cinquanta per cent dels que han accedit al portal web corresponen a nous usuaris. De l’activitat web se’n desprèn que s’han visitat un total de 944.656 pàgines. Concretament l’internauta destina 2.10 minuts en la navegació dins la pàgina web de VisitSalou.

Des el Patronat de Turisme, es destaca que un 68% dels visitants es connecten des d’Espanya, mentre que un 12% ho fan des de França. El Regidor de turisme, Benet Presas, ha explicat que “pel que fa a les localitzacions, Salou és la primera localitat, amb un 33%. Aquesta darrera dada evidencia que un percentatge important del turista es connecta una vegada és a la destinació”. Presas, ha destacat el fort impacte de la marca Salou i el posicionament que aquesta a adquirit i que serà clau en la promoció de la nostra destinació”.

Pel que fa al blog d’experiències VisitSalou ha generat un total de 9.895 visites, amb un total de 8.327 usuaris, la gran majoria d’ells són espanyols, amb 6.100 visites, seguit dels francesos, amb 1.300 visitants i 809 procedents de la Gran Bretanya. Pel que fa als temes més visualitzats, cal destacar el camí de ronda i el far. Destacar que a diferencia de la pagina web, al blog, el públic número 1 és emplaçat a Barcelona.

Presas, ha destacat l’increment de l’ús de dispositius mòbils en les connexions a la pàgina web VisitSalou i ha remarcat que “les noves tecnologies juguen un paper clau en el present i futur del nostre turisme i ens hem de posicionar i estar presents en les xarxes i l’ús de les noves tecnologies si volem ser capdavanters tant com a municipi com a destinació de primer ordre”.

En aquest sentit, una altra de les xarxes socials en augment en aquests darrers temps és Facebook, el qual creix a un ritme de 20 seguidors a la setmana posicionant la marca Salou. Així, s’ha passat dels 2.447 seguidors el mes de gener als 4.119 en l’actualitat. El fet de créixer de manera sostinguda i orgànica fa que la identificació i participació del seguidor sigui molt més activa.

Pel que fa al compte de Twitter, amb gairebé un miler de seguidors, es situa aquest mes amb un posicionament de 25.000 visualitzacions. La xarxa a començat a generar RT naturals i això ha fet que es dispares la viralitat de la mateixa.

Finalment, el Patronat també disposa de compte a Instagram on sota l’etiqueta #Salou s’han etiquetat un total de 336396 fotografies. Probablement es la xarxa social on es registra una major activitat dels turistes durant la seva estada a la destinació. En l’actualitat el perfil d’Instagram de VisitSalou suma 58.397 likes.

Des de la direcció del Patronat de Turisme de Salou, és pretén reforçar l’aposta estratègica en la promoció digital per als propers anys amb noves inversions. Es busca una interacció amb l’usuari final per tal de saber de primera mà quines son les seves necessitats i expectatives, per tal de vetllar i mirar de mantenir una oferta turística atractiva i de qualitat de la nostra destinació. Segons Joan Carles Capilla, Gerent del Patronat de turisme de Salou, “aquestes noves eines ens ajudaran tant a conèixer millor el nostre públic o target de client, com a personalitzar els nostres missatges envers ells”. Fruit d’aquesta aposta de futur, properament s’obriran comptes a noves xarxes socials com pot ser Linkedin destinada a un públic més professional i de negocis.

Destacar que des del Patronat, ja s’està treballant en el Turisme Familiar, Turisme Esportiu, Turisme Senior, Turisme Escolar, i Turisme Jove, i s’ha fet una gran aposta atractiva de futur per la qualitat i el servei.

Galeria d'imatges

xarxes_patronat.jpg
xarxes_patronat.jpg

Document Actions