Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa d’educació, formació i lleure Salou Actiu torna aquesta primavera amb més propostes que mai

dimecres 16 març 2016

Tots aquells interessats en poder apuntar-se en algun dels cursos, activitats, visites i xerrades poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i l'Antena del Coneixement de la URV al municipi presenten una nova edició del programa 'Salou Actiu'. La programació pretén compartir coneixements en diferents àmbits i oferir formació en camps com la informàtica; a més de diversos tipus de tallers i l’oferta de diversos recursos per a que les entitats del municipi en treguin partit. La regidora de l'àrea, Maria José Rodríguez, ha explicat que “es tracta d’una programació pensada per a la gent de Salou principalment, tot i que tenen cabuda tots aquells que ho sol·licitin, i per això oferim una agenda plena d’activitats participatives i creatives”. A més, Rodríguez ha afegit que “l’oferta lúdica i cultural que s’ofereix en l’agenda pretén que els participants comparteixin i intercanviïn experiències, idees i coneixements”.

Pel que fa a les noves tecnologies hi ha cursos d'iniciació als programes office; així com la iniciació a internet; o a la informàtica; a més d'un curs sobre confecció de pàgines web. En un altre ordre de coses també trobem un ampli apartat d'oferta relativa a tallers de memòria per a la gent gran, ball de bastons, aprèn a portar Nanos i la Mulassa, com fer un quadre amb fotografies, com ser el teu propi Coach, o ball de sardanes; entre molts d’altres.

També s'han programat una excursió que sota el nom de 'Coneixem Salou' servirà per dur a terme una visita guiada per diferents indrets del municipi. (Dimecres, 13 d’abril a les 15h).

Des de l’Antena del Coneixement de la URV també es proposa una visita guiada a la Vila Romana de Barenys, el dimecres dia 27 d’abril;  o una visita guiada al Jaciment Arqueològic de la Cella el dia 21 d’aril. Les dues darreres sessions serviran per dur a terme una visita guiada a Montblanc Medieval, el divendres 29 d’abril a les 15h; i el Cinefòrum el dijous 8 d’abril a les 17h.

Inscripcions obertes

Pel que fa a les inscripcions als diversos tallers i activitats es podran cursar a la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salou (de dilluns a divendres de 10 a 14h). Un cop passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

salouactiu.jpg

Document Actions