Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Informació i Assessorament a les Dones de Salou finalitza la tretzena edició del “Taller d’higiene mental”

dimecres 10 febrer 2016

La formació busca donar claus de com afrontar la ‘vida en positiu’ amb el suport d’una psicòloga i una terapeuta, entre d’altres especialistes

L’Espai MAS de Salou ha acollit l’acte de cloenda de la 13ª edició del “Taller d’higiene mental”, formació terapèutica que complementa l’atenció que es dona des del SIAD (Servei d’Informació i Assessorament a les Dones). La Regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha agraït a les participants i professores la bona tasca que s’ha dut a terme en el primer trimestre. Durant l’acte s’han lliurat els diplomes a les participants del taller que acrediten la seva formació. Baeza ha explicat que “es una molt bona iniciativa que any rere any te una gran acollida ja que ajuda a les dones afrontar nous reptes en positiu a través de la higiene mental”. La regidora també ha estat acompanyada per la Tècnica responsable del SIAD, Sónia Lòpez.

El taller d’Higiene Mental està adreçat a les dones del municipi de Salou i té com a objectiu que les dones aprenguin a conèixer-se i comprendre’s millor, a tenir una visió realista i positiva de si mateixes i de les pròpies possibilitats, a comunicar millor allò que senten i desitgen, a afrontar bé els conflictes interpersonals, a detectar quan la pròpia salut mental s’ha danyat per tal de poder reparar-la i a disposar d’eines que les permetin assolir un nivell de benestar emocional òptim.

La formació realitzada per la Psicòloga del SIAD, Remedios Redondo, es complementa amb continguts d’autoestima, d’assertivitat, la consciència d’igualtat, les creences irracionals i les relacions interpersonals funcionals, entre d’altres, amb una introducció a la intel·ligència emocional, a la risoteràpia i a les tècniques d’automassatge i de relaxació.

Aquests tallers estan emmarcats dins el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones, de l’Área de Benestar i Serveis Socials, i es realitzen tres cops a l'any, coincidint amb el calendari escolar. Des del SIAD es desenvolupen dos tallers més que pretenen donar continuïtat a la tasca iniciada des del Taller d'higiene mental, en concret són: el TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL de 20h. de durada i el TALLER D'EQUILIBRI EMOCIONAL amb una durada també de 20h. En aquesta 13ª edició han participat 9 alumnes residents al municipi de Salou. Aquesta formació correspon al primer trimestre.

Galeria d'imatges

espaimas.jpg
P1240346.JPG

Document Actions