Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS acollirà una obra de teatre a benefici de l'Associació de familiars d'Alzheimer de Salou

divendres 21 setembre 2007

Aquest diumenge, 23 de setembre, a les 20 hores, es podrà veure al Teatre Auditori de Salou (TAS) l'obra 'L'amor venia amb taxi', una peça còmica en tres actes de Rafel Anglada, dirigida per Josep Àngel Òdena i interpretada pel grup de teatre amateur Unae, de Tortosa. Entre la desena d'actors que pujaran a l'escenari, destaca la presència del conegut empresari salouenc Julio Vilaplana, qui tindrà el paper protagonista.
Es tracta d'una acte benèfic organitzat per l'Associació de familiars malalts d'Alzheimer de Salou (AFAS), amb el patrocini de l'Ajuntament de Salou i la Diputació de Tarragona. Els diners recaptats per la venda d'entrades, que costen 10 euros, seran destinats a aquesta entitat salouenca. Cal tenir en compte que aquesta associació funciona com a àrea de respir, on els malalts d'Alzheimer duen a terme activitats d'estimulació psicomotriu supervisades per dues professionals sanitàries. Actualment, agrupa una vuitantena de socis i dóna servei a una vintena.
Les entrades es poden adquirir encara a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou o a través del ServiCaixa.
Aquesta obra de teatre forma part del programa d'activitats que ha preparat per aquesta setmana AFAS, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, el 21 de setembre. En aquest marc, s'ha ofert també a la ciutadania una exposició de treballs realitzats pels malalts d'Alzheimer, que es va inaugurar dimecres passat, 19 de setembre, al vestíbul del Centre Cívic; una conferència a la seu de l'associació ahir; i una altra xerrada, en aquest cas dirigida als alumnes de 1er i 2n de Batxillerat a l'IES Jaume I de Salou avui, amb la finalitat d'apropar als joves els problemes que comporta aquesta malaltia neurodegenerativa per a les persones que la pateixen i per als seus familiars.
L'Ajuntament de Salou va cedir a l'AFAS unes dependències al soterrani del Centre Cívic, amb un total de uns 100 metres cuadrats perquè pugués ubicar-hi la seva seu, i se'n fa càrrec de la neteja de les instal·lacions.

Document Actions