Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El xef Pep Moreno, del restaurant 'Deliranto' de Salou, guardonat amb un Sol Guía Repsol 2022

dimecres 02 març 2022

El reconeixement, rebut aquest dilluns passat al vespre, a la gala d'entrega celebrada a Donostia-San Sebastián, posa en valor la constància, l'esforç, la creativitat i qualitat de l'establiment salouenc, que passa a formar part, enguany, de la Guía Repsol 2022

 

El xef de Salou Pep Moreno va rebre, aquest dilluns passat al vespre, un Sol Guía Repsol 2022, pel restaurant que dirigeix, ‘Deliranto', que ja compta, també, amb una Estrella Michelin. L'acte de lliurament, que es va poder seguir via streaming, va tenir lloc al Teatro Victoria Eugenia de Donostia-San Sebastián, presentat pel showman Carlos Latre; i va comptar amb l'assistència de cuiners i convidats del món gastronòmic i institucional.

Els Soles Guía Repsol, que enguany tenen com a lema 'Llega el plato fuerte', són les qualificacions que identifiquen els cuiners amb Soles. Un equip d'experts que recorre el territori nacional, de dalt a baix, des de les grans ciutats als racons més recòndits, s'encarrega de verificar quines són les taules on cal seure per viure una experiència gastronòmica incomparable. Així, cada any, es trien nous cuiners amb Soles Guia Repsol, que passen a formar part de la mateixa. Es tracta d'una acció organitzada per Guía Repsol i el Departament de Turisme, Comerç i Consum del País Basc.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, felicita el xef Pep Moreno pel gran assoliment, atès que “és un nou exemple que posa de relleu el talent i treball que realitza, cada dia, per delectar-nos amb les seves creacions d'excel·lent qualitat”. Així mateix, l'alcalde posa en valor la importància que aquesta certificació representa per Salou, en l’aposta ferma de consolidar la ciutat com un referent gastronòmic.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha valorat molt positivament el fet que un xef de Salou hagi rebut el premi, dient que “és un privilegi i un motiu d'orgull per a la nostra ciutat poder comptar amb un professional tan valorat”.

Pep Moreno, que és també president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou, ha mostrat el seu contentament i il·lusió per haver rebut aquesta distinció, i ha assenyalat que “és un reconeixement al nostre esforç i a una trajectòria, sobretot, després dels dos anys tan difícils que hem passat”, en la què han treballat moltes hores sense abaixar mai la guàrdia. “És una distinció a la feina ben feta i a l’equip que, cada dia, duu a terme l’experiència que volem que gaudeixin els clients a Deliranto”, ha assegurat.

Cal destacar que el xef, que és també portaveu i coordinador del jurat dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, -el 'masterchef’ dels estudiants catalans de cuina-, ha estat capaç de crear un espai innovador que convida el comensal a protagonitzar el seu propi conte, on obres cèlebres de Lewis Carroll o Charles Dickens són les fonts d'inspiració dels menús.

El ‘Deliranto’ és un dels 11 nous establiments que entren a la guia a Catalunya (83 a tota Espanya), el territori català suma un total de 99 restaurants guardonats. Només quatre de la província de Tarragona han estat guardonats per la prestigiosa Guia Repsol 2022: dos establiments de Tarragona ciutat, l''AQ' i 'El Terrat’; el 'Deliranto, de Salou, i 'L'Antic Molí’, d'Ulldecona. En total, són ja 666 restaurants els que formen part dels Soles Guia Repsol, la vocació dels quals és descobrir i posar en valor el talent a la cuina.

Galeria d'imatges

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg

Document Actions