Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de l'aula d'acollida de l'IES Salou visiten el Pavelló Municipal d'Esports

dimecres 27 febrer 2008

Els alumnes de l'aula d'acollida de l'IES Salou, una quarentena de joves d'entre 11 i 16 anys, han visitat aquest matí les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports, acompanyats dels seus professors i del regidor d'Esports, Daniel López. Els joves, a més de veure l' equipament han fet esport a la piscina i a la pista de fubol sala.

Aquesta visita és una de les activitats que han organitzat els responsables d'aquesta aula d'acollida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, per promoure la integració d'aquests joves procedents de diversos països (per exemple, de Geòrgia, Romania, Rússia, Moldàvia, Bulgària, Anglaterra, Brasil i República Dominicana ) a la localitat. Amb aquest objectiu, els esmentats estudiants han participat ja en un taller de lectura a la biblioteca pública i el proper 5 de març, es desplaçaran en trenet fins a la cala de Llenguadets amb tècnics municipals de Medi Ambient.

D'aquesta manera, es tracta d'aconseguir que els nois nouvinguts coneguin el seu entorn i tinguin coneixement dels recursos i serveis de què disposen. Cal tenir en compte que a l'aula d'acollida se'ls ensenya principalment català, perquè la majoria no sap parlar ni castellà i que s'aplica una metodologia comunicativa, basada en l'aprenentatge oral i visual.

Document Actions