Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els nens i nenes de Salou podran tornar a gaudir de la gran oferta ludicoeducativa del Casal d’Estiu Xic’S

dimarts 18 maig 2021

El Casal, adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys, tindrà lloc a l’Escola Salou, del 5 de juliol al 27 d’agost

A partir del 24 de maig i fins el 4 de juny, es podran formalitzar les inscripcions, a través de la següent plataforma (FES CLIC AQUÍ)

 

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou ofereix, un any més, el servei d’educació en el lleure per als mesos estivals: el Casal d’Estiu Xic’S, adreçat a nens i nenes de Salou, d’entre 3 i 12 anys, és a dir, als infants escolaritzats de P3 a 6è de primària, en l’actual curs 2020-21.

Enguany, el Casal tindrà lloc, en horari de matins, a l’Escola Salou (c. de Rosa Sensat, 2), des del 5 de juliol i fins al 27 d’agost, i se seguiran, de forma estricta, totes les recomanacions que es facin des del Govern de la Generalitat de Catalunya, per tal que sigui un espai segur i lliure de COVID-19.

En aquest sentit, l’entrada a l’escola serà esglaonada, de les 8.45 a les 9.15 h; i la sortida, de 12.45 a 13 h, per evitar aglomeracions. Així mateix, enguany no es comptarà amb el servei d’acollida, tot i que es mantindrà el servei de menjador, el qual serà a les 13 hores, també, amb sortida esglaonada, des de les 15.45 a les 16 hores. A cada grup se li assignarà una hora i porta concreta d’entrada i sortida, que es notificarà durant la setmana anterior a l’inici del Casal.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “volem que aquesta nova edició del Casal sigui un espai segur per als nostres infants, per tal que puguin gaudir dels mesos d’estiu, amb una gran varietat d’activitats, complint, en tot moment, amb la normativa sanitària actual i garantint la salut i benestar dels participants, així com de les seves famílies i de l’equip de monitors”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “l’oferta del Casal d’Estiu Xic’S s’emmarca dins el concepte d’educació en el lleure, per tal d’oferir un servei a totes aquelles famílies que els ajudi a conciliar la vida laboral amb el calendari de vacances escolars”.

La modalitat d’inscripció és per quinzenes. Les famílies podran optar per escollir entre les següents, compreses entre els dies:

  • 1a quinzena: del 5 al 16 de juliol
  • 2a quinzena: del 19 al 30 de juliol
  • 3a quinzena: del 2 al 13 d’agost
  • 4a quinzena: del 16 al 27 d’agost

Els preus del Casal d’Estiu Xic’S, per nen/a, són els següents:

  • Preu del Casal, per quinzena: 55 euros
  • Menjador, per quinzena: 50 euros

Les famílies tenen un descompte del 10% del preu del Casal, per als infants socis del Club Xic’S; i un 10%, també, per a famílies nombroses o monoparentals.

Com a novetat, enguany, cal destacar que el procés d’inscripció serà del 24 de maig al 4 de juny, i es durà a terme a través de la plataforma reservaplay, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). Caldrà emplenar el formulari amb les dades de l'infant, les quinzenes que desitgin, les autoritzacions per a tot el Casal, i adjuntar la documentació requerida. Les famílies completaran la inscripció i abonaran l’import, directament, mitjançant aquesta plataforma.

L’infant comptarà com a inscrit un cop es rebi un correu electrònic, indicant que s’ha efectuat la inscripció. Aquest missatge es rebrà una vegada complimentat el formulari, adjuntada tota la documentació i fet efectiu el pagament, amb targeta bancària. En cas de no poder fer aquest tràmit, caldrà enviar un missatge de WhatsApp o trucar al 661 583 413 i demanar cita prèvia per realitzar-lo de forma presencial.

Fitxers adjunts

Document Actions