Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils, Vila-seca, i la Diputació de Tarragona junt amb PortAventura viatgen a Bakú per obrir nous mercats asiàtics

dilluns 01 desembre 2014

L’Azerbaijan es considera un mercat potencial, emergent i molt interessant per dur a terme noves accions de promoció turístiques

 

Una delegació del Patronat Municipal de Turisme de Salou, conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i en col·laboració amb els patronats de turisme de Cambrils, de Vila-seca i Port Aventura han visitat Bakú, capital de l’Azerbaijan, per participar en una acció impulsada per l’Agència Catalana de Turisme amb el propòsit d’obrir nous mercats asiàtics. L’Azerbaijan és, amb més de 9 milions d'habitants, un dels països emergents pel que fa a turisme, tant emissor com receptor. L’acció turística a Bakú va tenir lloc el passat dijous 27 i va consistir en un workshop amb els principals agents turístics del país.

 

Amb aquesta incursió s’ha fet el primer pas i més important, alhora de posar el cap en un mercat nou i emergent, que cap altre destinació ha fet abans, donat que es tracta d’un país amb un poder adquisitiu molt elevat.

 

La República d’Azerbaijan, l’estat més gran de l’estratègica regió del Caucas -frontera històrica entre Àsia i Europa-, es considera un mercat potencial, incipient i a la vegada molt interessant per dur a terme accions de promoció turístiques. La percepció, un cop feta la presentació de la marca Costa Daurada, ha estat positiva.

 

 

Galeria d'imatges

baku.jpg
IMG_3178.JPG

Document Actions