Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es posa la primera pedra del Camí de Ronda

dijous 31 juliol 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Baneyres; i la subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarés, van posar ahir la primera pedra de les obres de la primera fase del Camí de vianants entre el Carrer Colom i el Cap de Salou que executarà el Ministeri de Medi Ambient, a través de la Direcció General de Costes, amb una inversió de 2.4 milions d'euros.
El Cap de Salou és el principal accident geogràfic del litoral de la província de Tarragona a excepció del delta de l'Ebre. Arriba a una altura màxima de 77 metres respecte al nivell del mar i penetra fins a 1.300 metres en el mar. La seva gran riquesa natural i paisatgística el converteixen en un punt d'atracció turística de primer ordre.
La construcció d'aquest camí té com a principals objectius millorar i ampliar els serveis de les diferents platges; restaurar els espais a fi de recuperar i consolidar els hàbits naturals que caracteritzen els entorns costaners mediterranis; millorar els accessos al capdavant litoral; i dotar al conjunt amb els elements d'urbanització, mobiliari urbà i senyalització necessaris segons els usos que es pretenen desenvolupar en cada zona.
L'àmbit d'actuació se situa en el Cap de Salou, entre el final de la platja de Llevant (els Pilons) i la platja de la Pineda situada ja en el terme municipal de Vila-seca (el Recó). Aquesta primera fase actuarà dels Pilons a Els Replanells, amb una longitud aproximada de 1600 metres.
El pressupost d'adjudicació de l'obra és de 2.402.031,25 euros amb un termini d'execució de 7 mesos. L'empresa adjudicatària és CONSTRUCTORA HISPANICA,S.A, que començarà les obres a partir del setembre, segons les previsions.

Document Actions