Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es preveu que la nova Escola Elisabeth podrà estar en funcionament el curs vinent

divendres 11 abril 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; juntament amb el coordinador institucional, Salvador Pellicé; el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; i diversos tècnics municipals, han visitat aquesta setmana les obres de l'Escola Elisabeth, en companyia del director d'aquest centre educatiu, Anton Ribas i representants de l'empresa constructora, Rovesa 2000 S.L.

Segons es preveu, a finals d'aquest mes d'abril ja estarà enllestida l'estructura (un 60% de l'obra, calcula Ribas) i la part destinada a la llar d'infants i l'educació infantil i primària de les noves instal·lacions, situades al vial del Cavet. Aleshores faltarà per acabar la part corresponent a l'educació secundària que a diferència de l'altra, tindrà 3 plantes, en lloc d'una (una per als laboratoris, un altra per a ESO i la tercera per a Batxillerat).

La idea és que els estudiants de l'escola puguin començar al setembre el nou curs 2008-2009 en les noves dependències, que tindran una capacitat per a 900 alumnes i una superfície de 10.000 metres quadrats, aproximadament, construïts sobre una parcel·la d'uns 25.000 metres quadrats. Aquí es previst també que els professors puguin planificar a partir de finals de juny el nou curs, de manera que coneguin les noves instal·lacions abans que arribin els alumnes, tal com ha explicat el director del centre educatiu.

Anton Ribas ha destacat una de les característiques d'aquest espai que acollirà des de nadons fins a nois i noies de Batxillerat: 'Tota l'escola estarà organitzada al voltant d'una plaça porxada, una mena de claustre que nosaltres anomenem àgora, on hi haurà la biblioteca, el gimnàs, la cuina i el menjador: els llocs destinats al culte al cos, a l'intel·lecte i a l'alimentació'.

Actualment, l'Escola Elisabeth disposa de 3.000 metres quadrats al carrer Terrer.

Document Actions