Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitza la cinquena promoció del programa de formació i inserció de cuina a Salou

dilluns 13 juny 2016

L’alcalde i la regidora d’ensenyament han visitat avui la quinzena d’alumnes que formen part del curs de PFI

Aquest matí, l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat el centre Atenea del municipi i han saludat els alumnes del Programa de Formació i Inserció de cuina, relacionat amb l’àmbit professional d’hoteleria i turisme, així com la seva professora Llum Viruete. Aquest curs de formació reglada va començar a impartir-se a Salou l’any 2012 i està adreçat a joves que no tenen el títol de graduat d’ESO i tenen almenys 16 anys. Granados s’ha mostrat molt satisfet del rendiment del curs que ha comptat amb el suport de diferents restaurants del municipi, on han dut a terme les pràctiques de cuina, perquè assegurava que “amb aquesta formació encetem una línia que s’escau amb el món del turisme. Estem molt interessats en seguir aquesta línia ja que pretenem que Salou pugui oferir als seus joves –com vosaltres- una formació adequada a l’oferta laboral que existeix a la nostra ciutat”.

Aquests estudis capaciten per preparar aliments i elaboracions culinàries senzilles, assistir a en la preparació d’elaboracions més complexes, i preparar begudes senzilles i menjar ràpid, a més de tenir coneixements d’atenció a sala i tenen una durada d’un curs acadèmic. Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha volgut agrair el suport de les empreses privades del municipi, les quals s’han implicat en el curs i han ajudat a la formació professional d’aquests joves.

Les persones que superen un PFI obtenen una certificació acadèmica i professional que acredita les competències professionals adquirides i els permet fer la prova d’accés als cicles d’FP de grau mitjà.

Galeria d'imatges

pqpi.jpg
P1260802.JPG
P1260801.JPG
P1260801.JPG

Document Actions