Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada la deixalleria i la nau polivalent municipal

dilluns 11 novembre 2002

L'alcalde de Salou, Esteve Ferran, va inaugurar la Deixalleria Municipal i la nau polivalent annexa construïts al costat del Cementiri. A l'acte també hi va assistir la delegada de Medi Ambient de la Generalitat, Ma Jesús Vila.
Recordem que l'Ajuntament de Salou, mitjançant la Regidoria de Medi Ambient, va aprovar la construcció i posada en funcionament d'una deixalleria del tipus 'B' apte per a la recepció i emmagatzematge de residus i estris vells que no són objecte de recollida domiciliària com ara electrodomèstics, deixalles i residus procedents dels vehicles, plàstics, ferralla, fustes, runes d'obres menors, etc. Aquesta deixalleria ocupa una superfície de 2.275 m2,i la formen diverses àrees: una zona enjardinada perimetral de separació; un circuit d'abocament, descàrrega i dipòsit dels residus amb diversos tipus de contenidors i zones especials de recollida selectiva; i un passadís de recollida i càrrega dels contenidors grans, en un nivell més baix.
Els residus que acollirà la deixalleria són: residus especials: làmpades i fluorescents, pneumàtics, bateries, piles, dissolvents i pintures, olis minerals i vegetals, frigorífics i electrodomèstics amb CFC, aerosols, medicaments i cosmètics, i material fotogràfic i d'impressió; residus ordinaris: paper i cartró, vidre, plàstics i envasos lleugers, ferralla, metalls, fustes i tèxtils; i residus voluminosos i d'obres: runes i restes de construcció d'obres menors, residus verds i residus voluminosos.
La nau magatzem annexa ocupa una superfície de 2.100 m2, i es destinarà, a més d'ubicar-hi serveis i equips de la Brigada Municipal, a espai per aparcament i taller dels trenets turístics, i lloc d'aparcament i muntatge de les carrosses del Cós Blanc.
Les obres dels dos equipaments s'han executat amb un import de 787.326 '.


Document Actions