Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Inaugurada la desena edició del Curs de formació de Policia Local d’estiu a Salou

23 agents de Salou, Vandellòs-Hospitalet de l’Infant i Cambrils, enceten un mes d’aprenentatge intensiu a les instal•lacions de la Policia Local de Salou des d’avui 26 de març i fins al 20 d’abril

dilluns 26 març 2012

La comissaria de la Policia Local de Salou ha estat un cop més l’escenari escollit per formar i rebre als 23 nous policies d’estiu que han superat les proves selectives i que a partir d’ara complementaran les plantilles de seguretat dels municipis de Salou, Cambrils i Vandellòs – L’Hospitalet de l’Infant. Abans però, i fins al 20 d’abril, hauran d'assistir a un curs de formació que tindrà una durada de 120 hores i que es desenvoluparà a Salou i impartit per diferents professionals.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Pere Granados, que juntament amb l’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo; l’Inspector en Cap de Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant, Jordi Jiménez; i la cap de la secció de Formació Bàsica de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Imma Molas, han donat la benvinguda als 23 nous agents d’estiu i aspirants al cos de la Policia Local.

L’alcalde, Pere Granados, els ha felicitat per haver arribat fins a la formació que rebran com a policies a través d’aquest curs i va destacar que “el nostre govern ha volgut mantenir la plantilla perquè sostenim com a prioritat la seguretat, l’ajuda a les famílies i el turisme, tot i els temps difícils que es respiren als ajuntaments”, malgrat tot, els ha encoratjat a fer una bona feina tot recordant-los que “vosaltres no sou un cos repressor sinó que esteu al servei del ciutadà; penseu que vosaltres a més de ser garants de l’ordre i del civisme sou un cos d’ajuda a la ciutadania”.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat ha assenyalat que “els 14 agents de la Policia Local d’estiu de Salou aviat formaran part d’un gran equip d’excel·lents professionals, un cos on la principal premissa ha de ser el servei públic per garantir i ser guardians d’una convivència saludable i pacífica. La senya d’identitat de la nostra Policia Local de Salou ha de ser la proximitat amb la ciutadania i vetllar pel compliment de les nostres ordenances: com la nostra Ordenança Cívica que enguany compleix el primer aniversari i el seu arrelament, i bon desenvolupament en la nostra societat salouenca, places, carrers i platges dependrà del nostre treball, esforç i difusió mediadora i didàctica”.

Els nous efectius de la Policia Local d’estiu es distribuiran entre la platja i els carrers de la ciutat. La missió dels agents de platja serà vetllar i encarregar-se d’aspectes relatius a la vigilància i seguretat; així com per fer un seguiment del compliment de l’Ordenança de civisme i convivència ciutadana. Els agents de la Policia Local d’estiu que patrullaran els nostres carrers duran a terme accions com ara la regulació del trànsit; qüestions assistencials i d’informació i fer també un seguiment del compliment i respecte de l’Ordenança de Civisme a la via pública. En canvi, els interins no podran dur a terme tasques de policia judicial o d’atestats, unes funcions que queden relegades per llei als agents de carrera.

Galeria d'imatges

Foto2.JPG
Foto_1.JPG
Foto_1.JPG
Foto2.JPG

Document Actions