Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Joaquín Bayona inaugura aquest vespre una mostra a la Torre Vella de Salou

divendres 30 setembre 2016

Aquest vespre s’inaugura una mostra molt complerta del pintor saragossà vinculat a Salou

 

Des d’avui i fins al 29 d’octubre es pot veure una mostra de pintura de Joaquín Bayona, nascut al 1961 a Ainzón (Saragossa). Bayona a meitats dels anys 70 es va traslladar a viure a Salou on va començar la seva etapa com a pintor. Tot i traslladar-se a Madrid, on ha fixat la seva residència habitual, manté uns vincles inequívocs amb la capital de la Costa Daurada on torna a exposar després de 15 anys.  Bayona torna amb la mostra d’avui a exposar al Centre d’Art de la Torre Vella per presentar l’obra ‘Mediterráneo, Mito y paisaje’ en la que porta treballant els darrers anys i en la que ell mateix afirma que dóna total llibertat al seu gust pel món antic i els mites grecs amb un component comú, en general, com és el mar mediterrani.

En la seva obra hi ha un gust per les textures, la matèria i una atmosfera especial amb una paleta de tonalitats molt similars.


L’exposició s’inaugura aquest vespre a les 20h i es podrà visitar de dilluns a dissabte de les 18 a les 21h. diumenges i festius tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

bayona.jpg

Document Actions