Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament aprova el segon pagament per les ajudes al lloguer 2010 que puja a 72.800 euros

En total s'hauran destinat 128.600 euros a ajudar a pagar el lloguer a les famílies que ho necessitin, un 12% més que l’any passat

divendres 03 desembre 2010

La darrera Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha acordat el segon pagament de les ajudes al lloguer, corresponents al segon semestre del 2010. Es tracta d’un paquet d’ajudes que puja a 72.800  euros i que s’ha de sumar als 55.800 euros del primer semestre que ja s’han satisfet. En total doncs, l’Ajuntament de Salou destinarà des de l’oficina d’habitatge un total de 128.600 euros a tractar de pal•liar la crisis econòmica de moltes unitats familiars.

S’ha prioritzat les ajudes a famílies monoparentals i persones grans amb ingressos baixos. Els serveis administratius començaran amb caràcter immediat a realitzar les transferències bancàries als sol•licitants de les ajudes al lloguer d’habitatge que han acomplert els requisits marcats a les bases. Cada una de les 137 sol•licituds acceptades percebrà l’import establert per a cobrir les despeses de lloguer.

Aquest segon semestre s’ha presentat un total de 215, d’aquestes 73 no han complert amb els requisits i per tant s’han rebaixat el nombre de beneficiaris.
A aquests ajuts no només hi opten joves d’entre 18 i 35 anys, sinó la població adulta en general que, entre d’altres requisits, no ha de superar la renda de 22.000 euros (per nucli de convivència) anuals.
Ja s’han establert les bases reguladores per sol•licitar les ajudes pel 2011. El proper any l’import del lloguer haurà de ser igual o superior a 350 euros mensuals, enguany ha estat de 400 euros, per tal que puguin optar més persones.  A més, al 2011 millorarà el procediment administratiu gestionant-ho des de la Oficinan d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

 

Document Actions