Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou aprova el projecte de la primera fase d’obres d’urbanització del Casc Antic de Salou

El projecte que és una reivindicació històrica dels veïns convertirà la zona en un lloc d’interès urbanístic i comercial

divendres 17 setembre 2010

L’Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte de la primera fase d’obres d’urbanització del Casc Antic de Salou per tal de convertir-ho en una zona d’especial interès urbanístic i comercial.  La primera fase del projecte redefinirà la circulació viària de la zona, col·locarà mobiliari urbà nou i resoldrà diversos temes relacionats amb l’espai urbà: la mobilitat, l’accessibilitat, la pavimentació, els pendents les instal·lacions, el mobiliari urbà i la jardineria.

El regidor d’urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “el compromís per a que la part antiga de la ciutat es converteixi en un espai revitalitzat i d’interès urbanístic i comercial és ferm” i ha afegit que “es tracta d’una reivindicació històrica dels seus veïns que, per fi, veurà la llum mitjançant les obres començaran pròximament”. Montagut ha assenyalat que “el projecte és molt innovador i atraurà a la gent a passejar per aquesta zona fet que també serà molt positiu pels comerços”.

La primera fase d’execució compren els següents carrers:

C/ València, entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/Ponent entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/ de l’Església entre el carrer Barcelona i el carrer del Mestral
C/Joan Miró entre el carrer Ponent i el carrer de l’Església
C/ de Rafel de Casanovas
C/dels Pins entre el carrer València i el Carrer Ponent


A nivell d’instal·lacions el projecte contempla l’execució de nous embornals i la connexió dels mateixos a la xarxa de clavegueram existent, la col·locació de nous fanals i la possible reubicació dels mateixos, l’enllumenat públic i la megafonia.

El projecte no contempla l’enderroc de cap de les instal·lacions existents a excepció del soterrament o acondicionament  de qualsevol cablejat aeri existent. Pel que fa a la xarxa de sanejament, no se substituirà la xarxa actual però es col·locaran nou embornals substituint els existents i afegint-hi de nous per reforçar els sistema.

La segona fase que s’aprovarà en el futur, contemplarà l’actuació  al Carrer Ponent, Carrer de l’Església, Carrer Joan Miró i carrer de Mestral. El pressupost assignat per desenvolupar aquesta primera fase serà d’un milió cinquanta mil euros (1.050.000 euros).

Document Actions