Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou dona 600 mascaretes solidàries, confeccionades a mà pel Grup de Dones, a Càritas Interparroquial

dimecres 13 gener 2021

L'alcalde Pere Granados assisteix a l'acte de donació, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, i dels representants de Càritas, Esteve Tomàs, i del Grup de Dones, Sílvia Rovira i Dolors Gilavert

Granados agraeix a Càritas i al Grup de Dones la seva tasca solidària en aquests moments en què 'la suma d'esforços per ajudar les persones més desfavorides és vital'

El regidor Maiquez lloa la tasca del Grup de Dones i manifesta que 'estem molt satisfets pel fet que la participació ciutadana es tradueixi en ajuda a la població que més ho necessita '

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va assistir aquest divendres a la donació de 600 mascaretes a Càritas Interparroquial, que han estat confeccionades pel Grup de Dones, sota el patrocini de la regidoria de Participació Ciutadana.

A l’acte hi va ser present el regidor Hèctor Maiquez; el director de Càritas, Esteve Tomàs; la presidenta del Grup de Dones, Sílvia Rovira, i la tresorera, Dolors Gilavert.

L’alcalde va agrair al Grup de Dones la seva labor solidària, en aquests moments en què “la suma d’esforços per ajudar les persones més desafavorides a tirar endavant és vital”. Així mateix, va valorar molt positivament la tasca voluntària i compromesa que realitza Càritas, “que és una peça clau, per a nosaltres, en l’ajuda cap a les famílies més vulnerables de Salou”.

Per la seva part, el regidor Hèctor Maiquez, va manifestar que "des del departament, estem molt satisfets que la participació ciutadana, en aquest cas, del Grup de Dones, que ha fet una gran tasca, es tradueixi en ajut a la població que més ho necessita".

Les mascaretes tenen molt bones prestacions, ja que estan confeccionades amb un teixit hidrofugat que repel·leix els aerosols i no es mulla, però conserva la seva porositat i la permeabilitat a l’aire. Cal dir, també, que es poden rentar a 90 graus i permeten el seu ús moltes vegades. En aquest sentit, Càritas les donarà, els dimarts i els dimecres, durant l’acte de lliurament d’aliments, a les persones més necessitades per tal que puguin protegir-se amb seguretat de contreure la COVID-19.

L’horari d’atenció de Càritas (c. Ciutat de Reus, 34) és de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores; i el repartiment d’aliments a les persones necessitades, que són derivades des de Serveis Socials de l’Ajuntament, és de 10 a 12 h, dimarts i dimecres.

Galeria d'imatges

21.JPG
22.JPG
23.JPG
20.JPG

Document Actions