Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou es compromet amb els representants del Comitè d’Empresa de la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Salou NET a resoldre les seves revindicacions laborals

dilluns 09 agost 2021

L’alcalde, acompanyat del regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, s’ha reunit, avui dilluns, amb el delegat sindical de la UGT i amb el president del Comitè d’Empresa de Salou Net

Pere Granados s’ha compromès a buscar una fórmula que permeti una actualització dels sous, amb el seu increment, i que estigui a l'empara de la llei.

La trobada ha comptat amb l’assistència d’Ángel Martin de Sande, secretari general de la UGT, de Sanejament Urbà; Jorge Martínez Espada, president del comitè d’empresa de Salou Net; i Assane Cissé, delegat sindical de Salou Net.

La reunió ha estat positiva per a les parts i ha transcorregut en un ambient de cordialitat i de bona entesa, per tal de trobar una solució a les seves demandes.

Segons ha explicat l’alcalde, “si bé existeix un conveni, nosaltres, des de l’Ajuntament de Salou, buscarem una fórmula legal per avançar un increment, d’actualització, dels salaris”. Així mateix, Granados ha volgut remarcar que “sempre ha existit el diàleg”.

Respecte a la nova concessió, l’Ajuntament de Salou “continuarà treballant en l’impuls del tràmit administratiu, perquè hi hagi, al més aviat possible, una nova concessió del servei d’escombraries”.

Per la seva banda, el regidor Jesús Barragán ha destacat “la bona voluntat per part del Consistori, que entén bé les reivindicacions dels treballadors i, per això, hem volgut posar-nos en contacte, directament, amb els representants dels mateixos, essent sensibles a les seves inquietuds per tal de millorar la seva situació laboral; perquè entenem les necessitats de les famílies en el moment actual; i valorem l’esforç que han fet els treballadors en temps de pandèmia”.

 

Document Actions