Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou, Fundació la Caixa i Marsopa oferiran 30 beques a nens de Salou per participar al Campus de futbol d’Estiu

dimecres 04 juny 2014

Amb aquestes beques, un total de 30 nens / es podran gaudir durant una setmana, de manera gratuïta, de la pràctica i aprenentatge d'aquest esport a les instal · lacions del Complex Esportiu Futbol Salou

L’ajuntament de Salou, Fundació la Caixa i l’empresa gestora del compex esportiu Futbol Salou han signat avui un conveni de col·laboració per tal de poder oferir 30 beques a estudiants que vulguin participar en el Campus de futbol d’Estiu de Salou que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost. L’alcalde de Salou, Pere Granados,  el president de l’empresa, Xavier Blasi i el representant de la Fundació ‘la Caixa’, Fernando Jiménez Rodríguez, han estat els encarregats de signar aquest acord acompanyats de la regidora d’Ensenyament Julia Gómez. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut remarcar que “estem contents de signar aquest conveni entre administració i empresa privada per tal d’ajudar a famílies i nens a participar en aquest magnífic campus durant els mesos d’estiu, col.laborant a que gaudeixin de l’esport, millorin la tècnica i  puguin ser partíceps de valors educatius i esportius”. 

Les beques tindran un caràcter individual i podran optar tots els alumnes de les escoles de Salou empadronats al municipi. Amb aquestes beques, un total de  30 nens/es podran gaudir durant una setmana, de manera gratuïta, de la pràctica i aprenentatge d’aquest esport a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou situades al Vial del Cavet.  Les beques es podran tramitar a través del Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou que també realitza les bases específiques de selecció dels alumnes beneficiaris de Salou.

Del 23 de juny fins el 22 d'agost de 2014, en períodes de 5 dies, els nens/nenes inscrits podran participar en aquest campus.  El programa esportiu treballa amb els participants la millora de la tècnica de futbol aplicada al joc real, l’assimilació i execució de conceptes tàctics i tècnics, entrenaments específics, conèixer i desenvolupar actituds i hàbits en l’esport. Els Campus CE Futbol Salou està orientat a nens/es entre 6 i 16 anys, de categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil que vulguin aprendre o millorar les seves habilitats futbolístiques durant els mesos d’estiu, a més de conèixer i experimentar la metodologia de treball del futbol català i espanyol.
 
 
L’ajuntament de Salou realitzarà una convocatòria pública per que els nens i joves puguin optar a aquestes beques. Els interessats podran consultar les bases que es faran públiques pròximament per diferents canals municipals. El consistori serà l’encarregat de realitzar la selecció dels alumnes i adjudicació de les beques, d’acord amb  els requisits de les Bases específiques reguladores, així com a  la corresponent verificació, control i, si s’escau, resolució dels recursos administratius que puguin interposar-se.

Els objectius del Campus són entre d’altres aspectes el de millorar la tècnica de futbol aplicada al joc real, assimilar i executar els conceptes tàctics necessaris per desenvolupar els gestos tècnics treballats o conèixer i desenvolupar les actituds i hàbits en l’esport: alimentació higiene, respecte, esforç, valors, constància i sacrifici.


Aquest any Coca Cola s'uneix com a partner del Campus i ofereix sortides i activitats consistents en:


- Visita guiada a la fàbrica de Coca Cola.
- Visita guiada al FC Barcelona (museu, camp i vestidors).
- Visita al camp del RCD Espanyol .
 
D'entre tots els participants al Campus es sortejaran 30 places dobles (nen + acompanyant). 


Salou acreditada com a Destinació Turística Esportiva 

Aquesta iniciativa s’emmarca en la àmplia oferta esportiva i de projectes que avalen al municipi com a una destinació turística especialitzada en aquesta matèria. Cal recordar, que l’Agència Catalana de Turisme va acreditar a Salou recentment com a Destinació Turística Esportiva,  reconeixent així l’especial aposta del municipi de Salou per l’esport en general i pel futbol en particular. En aquest reconeixement, ha tingut un paper rellevant, la existència del Complex Esportiu Futbol Salou amb les seves 16 hectàrees de camps de gespa artificial i de gespa natural promogudes pel grup MARSOPA, S.L.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

marsopa.jpg
cartell.jpg
P1020954.JPG

Document Actions