Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i la Policia Local reediten una campanya contra la venda ambulant al Municipi

L’objectiu és conscienciar als comerciants de la ciutat sobre els perjudicis que genera aquest tipus d’activitat il·legal

dimecres 04 agost 2010

L’Ajuntament de Salou ha iniciat avui una campanya amb la Policia Local de Salou per sensibilitzar i conscienciar als comerciants de la ciutat sobre els perjudicis que genera la venda ambulant. La Policia realitzarà aquesta campanya informativa amb el suport de tríptics on es donen a conèixer deu raons per dir NO a la Venda Ambulant.

L’Ajuntament de Salou i la Policia Local volen insistir en la ‘tolerància zero’ contra la venda ambulant il·legal i els productes falsificats per tal de millorar la convivència i la qualitat del consum que es realitza a la ciutat de Salou.

Enguany, es plantegen com a punt inicial i de reflexió, deu raons per dir NO a la venda ambulant, deu punts que expliquen els perjudicis d’aquest tipus de venda de productes.  En  els tríptics que es repartiran entre comerciants es destaca que aquesta activitat atempta contra els seus interessos donat que destrueix empreses, comerços i locals; genera competència deslleial i provoca el tancament de comerços i empreses legalment establertes i dels corresponents llocs de treball. Aquesta activitat comet frau contra la hisenda pública donat que no grava impostos ni cotitzacions i posa en perill la salut i seguretat del consumidor perquè els productes que es venen són de baixa qualitat i sense garanties oficials. Entre les deus raons també s’argumenta que accepta i fomenta l’explotació laboral de persones que treballen darrera de la venda ambulant i que estan sotmeses a aquesta explotació.

Juntament amb aquestes deu raons per rebutjar la venda ambulant es facilita als establiments material adhesiu per tal de col·locar a l’entrada dels seus negocis i advertir als possibles venedors que estan incorrent en un delicte i que la pirateria és un acte il·legal.

La voluntat d’aquest tipus d’acció es impedir l’exercici d’aquesta activitat que danya el comerç de la ciutat. Els agents de la Policia Local estan lluitant des de l’inici de la temporada de forma contundent per tal de mantenir el nivell d’eradicació aconseguit els últims anys.

 El regidor de Turisme i Seguretat Ciutadana,  Alberto del Hierro, ha assegurat que “des de fa anys la Policia Local treballa intensament per fer desaparèixer aquest tipus d’activitat il.legal i ha aconseguit molt bons resultat” i ha afegit que” reeditem aquesta campanya que ja vam fer fa uns anys perquè en el seu moment va donar bons resultats i volem continuar treballant en la línia d’unir esforços per millorar la comoditat i seguretat dels ciutadans”.

Galeria d'imatges

policia_adhesius_copia.jpg

Document Actions