Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou informa, via SMS, del resultat de les seves resolucions

Es tracta d’un servei amb un cost baix i amb una alta efectivitat per la immediatesa de la comunicació amb el ciutadà

divendres 12 març 2010

L’Ajuntament de Salou, com a un pas més en el seu apropament al ciutadà i dins el procés de modernització administratiu, inclou l’enviament de SMS, és a dir, de missatges de text, notificant el resultat de les resolucions administratives. Es tracta d’una notificació, anomenada de cortesia, que pretén informar a l’interessat de forma prèvia a la seva notificació formal.
D’aquesta forma, en el moment de generar una resolució administrativa, l’Ajuntament de Salou, de forma automàtica, enviarà un SMS a l’interessat , sempre que aquest hagi donat el seu consentiment previ a la recepció d’aquests tipus de comunicacions des de la seva entitat local. El missatge curt arribarà immediatament al terminal mòbil indicant el sentit de la resolució administrativa.
En previsió d’aquest canal de comunicació via SMS, directe, immediat, efectiu i a un cost molt baix, des de l’Ajuntament de Salou, ja es va incloure fa uns mesos, en tots els seus models d’instàncies, la possibilitat de que l’interessat autoritzés expressament aquestes comunicacions, facilitant el seu telèfon mòbil de contacte, així com l’adreça electrònica personal com a mitjà complementari.
“Ara són les notificacions de cortesia de les resolucions administratives, però això no s’acaba aquí, i ja estem treballant en incloure aquest canal , SMS, també en comunicacions de canvi d’estat d’expedients, en informació sobre resultats de proves selectives als aspirants, etc.” comenta el regidor de Gestió Econòmica i Serveis Interns, Jesús Barragán. ”El mòbil ja forma part del nostre dia a dia, i amb un preu molt baix, és un canal que ens permet una comunicació directa i immediata amb els ciutadans, i volem aprofitar-ho molt més en les comunicacions des de l’Ajuntament”.

Document Actions