Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou renova el conveni de col.laboració amb l’IMSERSO i la Fundació ONCE

Les dos entitats donen suport al Consistori per desenvolupar el projecte que elimina barreres arquitectòniques a la ciutat

divendres 05 novembre 2010

L’Ajuntament de Salou ha renovat avui el conveni de col·laboració amb l’IMSERSO (Instituto de Mayores y Servicios Sociales) i la Fundació ONCE amb l’Ajuntament de Salou (Tarragona) per realitzar un projecte d'accessibilitat als carrers de Salou adreçat a les persones amb mobilitat reduïda. L'alcalde de Salou, Pere Granados, va signar el conveni juntament amb els representats d'ambdues organitzacions.

L'Ajuntament renova aquest conveni on ambdues entitats es comprometen a col·laborar en el finançament de les obres. L'avaluació de la qualitat d'aquest projecte la portarà a terme la Fundació ONCE. Les dos entitats faran una aportació al finançament amb l'objectiu d'ajudar en l'adaptabilitat de la via pública de Salou.

El projecte, ja presentat, implica un total de 176 guals a les vies urbanes de la ciutat per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

Els 176 guals totals es distribuiran en tres zones diferents:

La zona 1: passeig Miramar, c/ del Sol, plaça Mossèn Muntanyola i c/València on es crearan un total de 75; la zona 2 formada per c/Carles Roig, c/Guillem de Montcada, c/Cambrils amb Via Aurèlia i els carrers compresos entre C/Ciudad de Reus i c/Barcelona on es crearan un total de 68 guals i la zona 3 amb els carrers entre via Roma, via Aurèlia i camí Reial i C/ Berenguer de Palou i perpendiculars fins la via
Augusta on en total es crearan 33 guals més.

Aquest projecte consistirà en la demolició de determinades punts de la vorera, construcció dels guals i adaptació de les voreres, senyalització i actuacions per tal de poder adaptar el mobiliari urbà.

Actualment, l’Ajuntament de Salou està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, totes les noves actuacions urbanístiques que es deriven dels diferents projectes d’urbanització que es presenten a l’Ajuntament, per tal de ser acceptats i aprovats han de garantir en tot moment l’accessibilitat i la utilització amb caràcter general.

Document Actions