Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou renova el conveni per mantenir l’oficina de l’autònom

L’Àrea de Promoció Econòmica ha signat la renovació del conveni amb Autònoms PIMEC i l’Associació Intersectorial d’Autònoms de Catalunya

dilluns 08 novembre 2010

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha renovat recentment un doble conveni, amb l’AIAC (Associació Intersectorial d’Autònoms de Catalunya) i Autònoms PIMEC per tal de continuar promovent accions encaminades a afavorir les relacions amb els empresaris de la ciutat.
D’una banda, s’ha renovat el conveni per a mantenir l’Oficina d’Atenció a l’Autònom de Salou (OAA Salou) ubicada al segon pis del centre cívic. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat que “es tracta de la renovació del compromís d’aquest govern amb els projectes de creació d’empresa i els autònoms que en aquests moments es troben en un escenari complicat” i ha afegit que “buscarem totes les vies que estiguin a la nostra ma per donar suport als autònoms i dotar-los de recursos”.


El president d’Autònoms PIMEC, Joan Alarcón, ha expressat la seva satisfacció per la renovació de l’acord i ha comentat que “es vol donar suport a aquells autònoms que tenen dificultats i ajudar a establir un diagnòstic adient en col•laboració amb les entitats locals”. Per la seva part, des de l’AIAC Tarragona, Carlos Legaz, també ha donat un suport total a aquesta renovació.
L’Ajuntament de Salou disposa d’un servei d’atenció a l’emprenedor i vol continuar mantenint aquest servei; és per això que l’OAA continuarà donant serveis a professionals en actiu. L’AiAC i Autònoms PIMEC faran cursos de formació per aquest col•lectiu coordinats amb les àrees implicades de l’Ajuntament.

Entre les funcions de l’Oficina, donarà suport a tots els autònoms del municipi, recolzarà la realització de gestions administratives a les associacions, farà difusió d’informació a les associacions empresarials de Salou.

Com a novetat, el conveni contempla la creació de l’anàlisi de la campanya de comerç mitjançant el mètode DAFO així com l’elaboració d’un informe a principis de l’any 2011 que inclogui una anàlisi de la situació del comerç Salou.

Document Actions