Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou i la regidora de Serveis Educatius es reuneixen amb l'equip directiu de l'Escola Europa

dimecres 18 novembre 2020

Pere Granados informa el col·legi del suport, per part de l'equip de Govern, per atendre qualsevol necessitat, en aquests moments de crisi

La regidora Julia Gómez anuncia, per més endavant, una nova visita al centre que permeti un contacte directe amb els nens i les nenes, sempre que la situació de pandèmia ho permeti

 

L’alcalde de Salou i la regidora de Serveis Educatius han visitat, recentment, l’Escola Europa, amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, les inquietuds i necessitats d’aquest centre, a través d’una entrevista amb la seva directora Sílvia Margalef, acompanyada de l'equip directiu.

Pere Granados ha tractat amb el col·legi sobre l’ampliació de les ajudes i beques des de l’àrea d'Ensenyament, una notícia molt positiva tenint en compte que l'Ajuntament de Salou ha incrementat la dotació i destina 89.260 euros en ajuts per llibres i material escolar, escolarització a les llars, transport escolar, estudis universitaris i activitats dels Centres Educatius i AMPAS.

Un altre dels temes sobre els què ha conversat amb els responsables de l'escola ha estat el seguiment que es fa des de Serveis Socials quan es detecten famílies salouenques que requereixen una atenció especial, en aquests difícils moments de crisi econòmica i d'emergència sanitària.

L’alcalde ha assenyalat que “tot i que estem vivint un periode de gran complexitat, ens en sortirem i tirarem cap endavant”. En aquest sentit, “l’Ajuntament donarà resposta, en la mesura del possible i amb els recursos disponibles, a les necessitats de les persones”.

Una ajuda que arriba a l’escola a través de l’àrea de Serveis Educatius, dirigida per la regidora Julia Gómez, que ha assegurat que abans que acabi el curs “tornarem a fer una nova visita i esperem poder passar per les aules i tenir un contacte directe amb els nens i les nenes, com fem cada curs escolar, sempre que la situació de pandèmia ho permeti”.

Per la seva part, la directora Sílvia Margalef ha informat les autoritats de la intenció d’organitzar activitats complementàries a l’escola de cara al segon o tercer trimestre. També ha explicat la valoració positiva que fan les famílies del centre, al qual veuen com una "instal·lació segura" i, per aquest motiu, l’absentisme no es pot considerar un problema.

Cal dir que en aquests moments, a l'escola hi ha destinats 34 mestres, una tècnica d'educació infantil i una vetlladora. I hi ha matriculats 462 alumnes.

L’Escola Europa és un centre d’educació infantil, segon cicle (de 3 a 6 anys) i primària (de 6 a 12 anys). L’equip directiu és format, a més de per la directora, per Silvia Gracia, cap d’estudis; i Cèsar Aliagas, secretari.

És un equipament preparat per fer front als nous reptes, ja que disposa de totes les aules amb tecnologia digital i connexió en xarxa.

Galeria d'imatges

ESCOLA EUROPA VISITA 2.JPG

Document Actions