Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou transmet a la ciutadania un missatge d’esperança, pau i prosperitat, per les festes de Nadal

dimecres 16 desembre 2020

A través d’un vídeo, Pere Granados, en nom de la Corporació i en el seu propi, s’ha adreçat als salouencs i salouenques, encoratjant-los a ‘expressar i demostrar la nostra màxima solidaritat amb un esforç de bondat, d’amistat i de generositat cap als altres’

També ha tingut unes paraules cap a les famílies i sectors que estan patint la crisi, dient que ‘fem i farem tot el possible per a la seva atenció i recuperació; per a la seva prosperitat i el seu benestar’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de la Corporació i en el seu propi, s’ha adreçat avui dimecres, a través d’un vídeo, a la ciutadania salouenca, transmetent-li un missatge d’esperança, pau i prosperitat, per gaudir de les festes del Nadal.

Granados ha iniciat el seu discurs, assenyalant que “enguany, ens hem trobat immersos en unes circumstàncies especialment difícils per l’emergència social i econòmica que ha generat la crisi de la COVID-19”, una situació que ha creat “una nova realitat que ho ha envaït tot i condicionat tota la nostra vida, les nostres activitats i relacions familiars i socials”.

En aquest sentit, ha volgut posar de relleu que, amb l’arribada de l’època nadalenca, l’Ajuntament de Salou sempre serà al costat de la població, “molt atent i al servei de tota la societat salouenca”.

“Aquestes seran unes festes diferents”, ha assegurat, encoratjant la ciutadania a “expressar i demostrar la nostra màxima solidaritat amb un esforç de bondat, d’amistat i de generositat cap als altres, sobretot cap a aquells col·lectius que avui, més que mai, necessiten la nostra mà”.

Així mateix, l’alcalde de Salou també ha volgut adreçar-se, especialment, a aquelles famílies i sectors econòmics que pateixen les conseqüències de la crisi de la COVID-19, dient-los que “fem i farem tot el possible per a la seva atenció i recuperació; per a la seva prosperitat i el seu benestar”.

Fent referència a les mesures sanitàries actuals, Pere Granados ha demanat a la ciutadania que celebri el Nadal “amb seny, amb responsabilitat i evitant riscos per a la salut”; així com que tingui cura de la seva salut i protegeixi els éssers estimats.

Per últim, l’alcalde de Salou ha desitjat als salouencs i salouenques que “aquest Nadal us permeti uns moments de reflexió, perquè, junts, puguem iniciar un camí cap a la nova realitat, plena d’il·lusions, projectes i bons propòsits de futur”.

 

Document Actions