Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou visita la seu de Càritas per interessar-se per l’acció social cap a les persones vulnerables, com a conseqüència de la pandèmia

divendres 08 gener 2021

Pere Granados, ha mantingut, recentment, una entrevista amb el director de l’entitat salouenca, Esteve Tomàs

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, recenment, la seu de Càritas Interparroquial de Salou, on ha mantingut un intercanvi d’impressions amb el director de l’entitat, Esteve Tomàs, qui l’ha informat sobre la situació actual relativa a les famílies vulnerables que necessiten ajut, a través de la donació d’aliments, arran de la pandèmia del coronavirus.

A la visita també hi ha assistit el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David González.

L’alcalde Granados ha posat en valor la “gran tasca social que duu a terme Càritas Salou amb les persones en situació de pobresa i necessitat, a través del seu voluntariat”. Així, “per a nosaltres –ha dit- és molt important el suport que aquesta entitat ofereix a la societat salouenca, perquè amb la suma de forces podem combatre, amb eficàcia, les situacions de vulnerabilitat i arribar a totes les famílies que ho necessiten”.

Granados ha recordat “el compromís que tenim per atendre, primer de tot, l’emergència social i econòmica que la COVID-19 està provocant al nostre municipi, que es nodreix, fonamentalment, del turisme, un dels sectors més afectats per la crisi, i, en conseqüència, el que ha deixat més persones desprotegides”.

Per la seva banda, el director Esteve Tomàs, ha informat que “nosaltres atenem les persones que ens venen derivades de Serveis Socials de l’Ajuntament”. En aquest sentit, “des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2020, vam proporcionar aliments a 470 famílies noves que no havien vingut mai a Càritas”.

En aquest moment, Càritas Interparroquial de Salou compta amb la labor altruista de 20 voluntaris i voluntàries. El telèfon d'atenció a les persones és el 977 38 84 63. 

 

 

Document Actions