Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde dóna la benvinguda a les noves empreses concessionàries de manteniment i jardineria

Les empreses Moix i Urbaser ja han començat a treballar per poder atendre les necessitats de cada zona i oferir el millor servei al ciutadà

dimecres 09 març 2011

Durant la tarda d’ahir,  l’alcalde de Salou, Pere Granados va donar la benvinguda a les noves empreses concessionàries de manteniment i jardineria: Moix Serveis i Obres i Urbaser SA.  Aquestes empreses han començat a treballar aquest mes dividint-se el municipi en dos àrees per tal de millorar el servei al ciutadà i poder atendre amb més cura les necessitats de cada zona a actuar, donat l’elevat nombre de zones verdes i jardineria de Salou; la primera de les empreses s’encarregarà de la jardineria que hi ha inclosa en el tram d’entre la via del tren i el mar i l’altra, Urbaser SA, durà a terme els treballs de la zona inclosa entre la via del tren i la muntanya. Durant l’acte, també van estar presents Marc Montagut, regidor d’urbanisme, Pedro Márquez, regidor de Serveis i Via Pública i Jesús Barragán, regidor de Serveis Interns.
Pere Granados s’ha mostrat satisfet de poder donar la benvinguda a les dos noves concessionàries i ha dit que “els treballadors han de pensar que la seva feina és única i exclusivament en benefici de tota la comunitat” i els ha encoratjat “a treballar i millorar el servei que fins ara s’estava oferint mitjançant altre empresa“. Les noves concessions milloren les freqüències i augmenten els serveis, a part de suposar una retallada en els costos per a la ciutadania”, ha dit l’alcalde qui també ha volgut destacar que entre les dos empreses “s’incrementa la plantilla en sis persones de Salou que donat l’actual escenari valorem molt en positiu”.
Els treballadors que fins ara estaven contractats per Azahar han estat subrogats per les dues noves adjudicatàries, per tant mantenint el seu lloc, tot i els problemes que han mantingut amb l’anterior empresa ja que ha estat intervinguda judicialment fruit del concurs de creditors que ha portat a designar un nou administrador. Les noves adjudicatàries tenen un contracte vigent fins el 31 de desembre de 2.014 i suposarà per l’Ajuntament de Salou una despesa de 3.475.721 euros a repartir en quatre anys.
Les noves concessions
Pel que fa a Moix serveis i obres es tracta d’una empresa que el setembre de 1983 s’inicià l’activitat de l’empresa amb vocació d’oferir un servei integral al client, en l’àmbit de la jardineria i el paisatgisme. Una empresa en constant creixement i evolució.
La multinacional Urbaser realitza tasques de manteniment de 7 milions de metres quadrats de jardins anualment, a més, ja és concessionària actualment de la recollida de la brossa al municipi.

Galeria d'imatges

premsa1.JPG
premsa2.JPG

Document Actions