Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Associació de Familiars d'Alzheimer Torre Vella de Salou inaugura el curs ‘El universo de los cuidados: Dependencia y tercera edad’

divendres 09 abril 2021

L’acte d’inici del curs ha tingut lloc aquesta tarda, a les 17.30 h, a l’Àrea de Respir del Jardí Botànic del municipi, i ha comptat amb la presència dels regidors i regidores Beatriz Morer, Julia Gómez, Hèctor Maiquez i Xavier Montalà

 

L’Associació de Familiars d’Alzheimer (AFA) Torre Vella de Salou ha inaugurat, aquesta tarda, el nou curs “El universo de los cuidados: Dependencia y tercera edad”.

S’adreça a totes aquelles persones, familiars i cuidadors i cuidadores que, per les seves circumstàncies, necessiten un assessorament i coneixement més especialitzat i, d’aquesta manera, poder oferir unes cures més idònies a les persones de tercera edat o amb dependència, que tenen al seu càrrec.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat “la importància d’una bona formació a l’hora de tenir cura de la gent gran i de les persones amb algun grau de dependència, amb la finalitat de garantir-los la major qualitat de vida, en el seu dia a dia; així com, també, als cuidadors i cuidadores, que dediquen una gran part del seu temps a ser amb ells”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha expressat que “els cuidadors/es són una peça fonamental en el suport dels malalts” i “aquest projecte neix amb la finalitat que estiguin ben assessorats, informats i ben aconsellats, i també per donar-los suport, sensibilització i millorar la seva comprensió de la malaltia”. La regidora també ha assegurat que “creiem en la necessitat de seguir col·laborant amb aquest tipus de projectes i donar-los continuïtat, per tenir ben atesa la nostra població de més edat”.

La presidenta de l’Associació de Familiars d’Alzheimer Torre Vella, Carmen Barros, ha explicat que “l'objectiu d’aquesta iniciativa és resoldre una necessitat social, proporcionant eines teòriques i pràctiques, i tècniques per millorar la qualitat i l'atenció de les cures, preservant la salut i la dignitat de la persona cuidadora”.

L’acte d’inici ha tingut lloc aquesta tarda, a les 17.30 h, a l’Àrea de Respir del Jardí Botànic del municipi, i ha comptat amb l’assistència de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; la regidora d’Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez; el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

Aquest curs, dirigit per la Doctora Julieta Olaso, ha començat avui divendres, 9 d'abril, i es desenvoluparà durant 10 sessions, els divendres, en horari de 17 a 18.30 h, a l'Àrea de Respir d'AFA Torre Vella, ubicat al Jardí Botànic de Salou, al carrer Mossèn Josep Llauradó Piñol S/N.

L’aforament és limitat i les inscripcions ja són tancades, en haver aconseguit el límit de 9 persones participants.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, l’Associació de Familiars d’Alzheimer Costa Dorada i ‘La Caixa’.

Galeria d'imatges

AFA TORRE VELLA (2).JPG
AFA TORRE VELLA (3).jpg
AFA TORRE VELLA (1).JPG

Document Actions