Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Escacs Salou treu a la llum la seva primera revista

dijous 12 març 2015

L’escola, ubicada a la Masia Tous,  està formada per 32 jugadors federats i 30 alumnes

 

Fruit de l’amor pels escacs i per la ciutat de Salou un grup de gent, l’any 2011, va decidir fundar l’Escola d’Escacs de Salou. Des de l’escola es vol fomentar els valors de la pràctica dels escacs tant en la seva vessant cultural, lúdica com esportiva.

Aquest any han volgut anar una mica més lluny i han decidit editar una publicació en format de revista on els amants d’aquest esport podran consultar els diferents tornejos que es disputaran i els disputats; el dia a dia del club;  les classificacions; també comptarà amb un apartat més tècnic on hi hauran recreades partides històriques, una part d’iniciació per als qui volen aprendre escacs o la relació que hi ha entre Salou i els escacs.

Part de la junta del Club amb la presidenta, Tatyana Plachkinova, al capdavant han volgut presentar la revista a l’alcalde, Pere Granados, i a la regidora de Participació, Mª José Rodríguez, per tal d’explicar-los el projecte que tot just arrenca.

Malgrat ser una escola relativament jove, en poc temps han aconseguit un gran palmarès com ho demostren els resultats obtinguts en els darrers anys i el seu ràpid ascens. Destaquen per haver-se proclamat Campions de 3ª provincial, Campions de 2ª provincial, Campions de 1ª provincial, Copa Tarragona sots-campions de 1ª, Copa Tarragona campions categoria B, Campions Copa Catalunya categoria C, Campions de Catalunya de 2ª, entre molts d’altres títols. Actualment l’escola la formen 32 jugadors amb llicències federatives i 30 alumnes sense federar, les edats dels quals van des dels 4 anys el més petit fins als 80 anys el més gran. Per tal de disputar les diverses  categories compten amb un equip A i dos filials.

Des de l’escola es duen a terme classes de dimarts a dijous de 18 a 20 hores, així com jornada de portes obertes els divendres de les 19.30 fins les 22 hores. A més, ofereixen classes particulars tant d’iniciació com intensives i classes per a col·legis, AMPES, associacions, ...

Totes les persones interessades en l’escola poden demanar informació al 625145852 o a la seu de l’Escola d’Escacs Salou, situada a la Masia Tous.

Recordar que aquest cap de setmana l’Escola d’Escacs Salou es disputa el títol de campions provincials de Tarragona contra el Vila-seca.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P112099144.jpg

Document Actions