Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou celebra 25 anys estrenant una cantata ‘Sa...Sa...Salou’

dilluns 20 abril 2015

A la primera part actuaran dues orquestres i els dos cors: el Mitjà i el Duorum

 

Demà dimarts 21 d’abril l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS)  durà a terme un gran concert com a celebració dels 25 anys de música i de treball a l’escola. El concert consisteix en una primera part on hi intervindrà l’orquestra de guitarres, l’orquestra de corda, els cors Infantil i Mitjà, i a la segona parta farem l’estrena d’una cantata escrita i musicada per professors de l’escola dedicada al municipi  i sota el títol de “Sa...Sa...Salou”. En aquesta cantata hi participaran els alumnes de Sensibilització I, II; a més dels grups d’iniciació i roda; els d’aprenentatge bàsic i els cors Infantil i Duorum sota la direcció de les professores Mireia Sánchez i Begoña Romero.

Pel que fa als músics seran els integrants de l’orquestra infantil de corda sota la direcció de Gisela Ruiz en una escena decorada per a Xavier Carcolé i amb una projecció editada per Bru Maymó i amb guió de Roser Berengueras. La cantata també comptarà amb la interpretació musicada de tres actors: Rocío Azabal en el paper d’àvia; Maria Palomar com a Eulàlia i Òscar Carbonell com a Tomàs.

Aquest concert, que començarà a les 18:30h, al TAS, busca posar en valor els coneixements dels joves que participen en el dia a dia del centre i sobretot celebrar aquesta efemèride del quart de segle de vida del centre que va iniciar la seva activitat docent centrada en la cultura i l’ensenyament musical.

Aquest nou concert se suma als que ja s’han anat succeint al llarg d’aquest curs 2014-2015 amb diverses activitats per tal de commemorar l’efemèride.

L'entrada és lliure.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

emms.jpg
cartell.jpg

Document Actions