Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La capital de la Costa Daurada inverteix prop de 160.000 euros per millorar els serveis a la platja de Capellans

La regidoria de Platges durà a terme la millora dels serveis públics, enllumenat, clavegueram, bany i vestuaris per als socorristes

dimecres 05 juny 2013

La platja de Capellans serà objecte d’un conjunt d'obres per incrementar-ne els serveis per al banyista i millorar les condicions de confortabilitat per als usuaris de la zona. Així, des de la regidoria de Platges s’invertiran fins a 158.892 euros en quatre projectes. El primer d’ells dotarà d’il·luminació les muralles del casalot, més conegut com a Llatzeret, així com també a la mateixa platja dins el recorregut que s’inclou en la primera fase del camí de Ronda. Els serveis tècnics municipals ja han redactat el projecte que pretén posar en valor el recorregut per sota de les muralles de caràcter defensiu que constitueixen un bé cultural d’interès nacional i per tant estan protegides per llei. “Aquest tram de camí de ronda, i la platja de Capellans han vist augmentar l’afluència de públic de manera molt important a totes hores i també fins ben avançada la matinada pel que ens hem plantejat la necessitat de dur a terme aquesta intervenció en il·luminació”, ha assenyalat la regidora de Platges, Julia Gómez. Les obres es duran a terme tant a la passarel·la per damunt del mar com a la mateixa platja, i fins al carrer Gavina.

Paral·lelament, aquest projecte també s’executaran els vestuaris del personal de salvament i socorrisme; a més de substituir l’actual mòdul de sanitaris mòbil per uns nous banys sota les escales d’accés al carrer Brussel·les, a un dels laterals de la mateixa platja i a tocar de les futures dependències de salvament i socorrisme. Per donar un correcte servei de desguàs a les instal·lacions sanitàries i de salvament i socorrisme així com a la mateixa guingueta de la platja també s’executarà un nou clavegueram que es connectarà a l’estació de bombament del carrer Gavina. Aquest conjunt de treballs es duran a terme passat l’estiu i formen part del finançament subscrit per l’Ajuntament de Salou a través del FOMIT, el Fondo para la modernización de infraestructuras turísticas, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn.

Galeria d'imatges

capellans.jpg
31.Cami_de_Ronda_II.jpg
31.Cami_de_Ronda_II.jpg
capellans.jpg
capellans.jpg

Document Actions