Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La gran festa del confeti de Salou torna a superar totes les expectatives

diumenge 31 gener 2016

La desfilada de carretel·les ha transcorregut amb total normalitat


Fonts de la Policia Local asseguren que s'han reunit més de 30.000 persones a Salou


Salou ha viscut un any més la festa gran: el Cós Blanc amb màxima afluència i amb un molt bon ambient. El joc de llums, el confeti, la música i la gresca van inundar ahir al llarg de tota la tarda-vespre el carrer Ciutat de Reus i el carrer Barcelona, escenaris principals de la festa per on van desfilar la trentena de colles participants en l'acte més multitudinari de la Festa Major que ahir va arribar al seu punt àlgid. Més de 120.000 wats de so i més de 500.000 de llum làser-show van convertir el carrer Ciutat de Reus en una discoteca nevada a l'aire lliure on petits i grans van ballar i jugar amb els papers que queien des de les carretel·les així com de la vintena de canons de confeti instal·lats al llarg del recorregut.

El Cós Blanc, que enguany ja ha arribat a la 36ena edició, va reunir a més de 30.000 persones arribades de molts indrets de la demarcació, segons fonts de la Policia Local. Ahir, un ampli dispositiu de més de 350 persones va vetllar pel bon funcionament de la desfilada que va comptar amb 28 carretel·les (dues no van poder sortir) i unes 3.000 persones participant directament. La festa, la música i el ball van ser els protagonistes junt amb les 25 tones de confeti que es van llançar pels canons.

L’alcalde, Pere Granados, va voler destacar la moltíssima participació de la jornada i ha volgut “agrair l’esforç de tots els agents implicats pel el bon desenvolupament de la festa, així com l'ampli contingent de voluntaris que fan possible aquesta festa tant important pel municipi”. I és que, segons fonts de la Policia Local, prop de 8.000 vehicles es van desplaçar fins a la capital de la Costa Daurada per veure i viure la nit del confeti, omplint els aparcaments disuassoris senyalitzats arreu. La majoria dels vehicles, van entrar per la carretera C-14. El regidor de Seguretat Ciutada, David González, va destacar el correscte dispositiu en seguretat amb uns 150 agents de policia i seguretat ciutadana, repartits estratègicament a les entrades del municipi i als carrers per on discorria la festa.

Pel carrer Ciutat de Reus, ahir van desfilar carretel·les de pallassos; d'astronautes; de fitxes de dòmino, d'Alícia al país de les meravelles o de tortugues ninja entre un llarg etcètera.

La festa, va retransmetre's en directe per la televisió Tac12; i el programa es repetirà diverses vegades per aquest canal de televisió local.

Galeria d'imatges

portada_confeti.jpg
P1240064.JPG
llums.jpg
P1240102.JPG

Document Actions