Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern Local destina 12.000 euros addicionals en neteja per tal de tornar a la normalitat els carrers de Salou després dels aiguats

dimecres 07 octubre 2015

Fins dissabte s’augmentaran el nombre d’efectius per tal de solucionar els desperfectes causats pels forts temporals

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha aprovat en la darrera reunió destinar una partida suplementària de 12.000 euros i augmentar el nombre d’efectius en els serveis de neteja i manteniment de la ciutat per tal de tornar a la normalitat després dels danys ocasionats pels forts aiguats dels darrers dies. Així doncs, s’han augmentat el nombre d’efectius en els serveis de neteja de les concessionàries fins el proper dissabte per tal de rentar la cara al municipi. Les tasques que aquests efectius duran a terme durant els propers dies són la de neteja dels carrers i places, aiguabatre amb diferents camions cisterna, treure terra i fang dels carrers, a més de la recollida de branques i fulles que es van malmetre, especialment, durant la tempesta del passat dijous a la nit, així com la retirada d’arbres caiguts, entre d’altres.

La regidora de manteniment de la ciutat, Mª José Rodríguez, ha explicat que “amb aquest pla de xoc volem recuperar la normalitat al municipi com abans millor i facilitar el dia a dia dels nostres veïns que es va veure afectada pels forts temporals dels darrers dies”. En aquestes tasques hi ha col·laborat diferents departaments municipals, com ara, enginyeria, brigada, concessionàries i altre personal adscrit als plans d’ocupació.

Pel que fa als serveis de neteja, actualment els operaris estan treballant a la zona d’Emprius –on hi ha hagut una gran acumulació de fang- i durant els propers dies els treballs es faran extensius als carrers afectats de la resta del municipi. Al barri de la Salut s’actuarà demà amb l’aiguabatre i també s’han fet intervencions al passeig Miramar; carrer Replanells, C/ Fra Júniper Serra i Carles Buigas, entre d’altres punts.

A més, també s’ha fet moviment de terres a la zona d’emprius, la zona del Far, la urbanització Núria, carrer de Carles Roig, entre d’altres. Així com moviments de sorra per tornar la normalitat a la platja de Llevant i Ponent a més de Cala crancs, Cala Vinya i Cala Font.

Galeria d'imatges

neteja.jpg
P1200391.JPG

Document Actions