Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Junta de Govern Local (JGL) de Salou aprova concedir llicència d’obres al Càmping Sangulí per a la construcció de 40 bungalous

dimecres 30 desembre 2020

L’àmbit objecte del projecte té uns 7.621 metres quadrats i actualment està ocupat per allotjaments mòbils (mòbil homes), que se substituiran per 40 unitats d’allotjament fix

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que ‘és un bon símptoma que les empreses del nostre municipi reinverteixin per millorar les seves instal·lacions, atès que no només hi guanya el servei de cara al turisme, sinó que també demostren confiança en el futur’

La Junta de Govern Local (JGL) de Salou ha aprovat concedir al Càmping Sangulí llicència urbanística per a la construcció de 40 bungalous, per una vigència de 18 mesos. Aquest càmping i resort es troba situat al Vial de Cavet s/n.

L’àmbit objecte del projecte té uns 7.621 m2 i actualment està ocupat per allotjaments mòbils (mòbil homes), els quals se substituiran per 40 unitats d’allotjament fix (bungalous). Aquest àmbit es troba situat sota d’una de les piscines, àrea de restauració i supermercat del càmping. El pressupost és de 1.260.000 €.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “és un bon símptoma que les empreses del nostre municipi reinverteixin per millorar les seves instal·lacions, atès que no només hi guanya el servei de cara al turisme, sinó que també demostren que tenen confiança plena en què la situació social i econòmica millorarà i podrem tornar a la normalitat”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha indicat que “es tracta d’un projecte important que elevarà la qualitat i la categoria de les instal·lacions de l’allotjament, que ha rebut importants premis durant els darrers anys, atès que es tracta d’un dels millors càmpings d’Europa”.

Cal dir que es projecten quatre tipologies de bungalous que s’ordenen en l’àmbit prioritzant els accessos mitjançant la vialitat existent del càmping i privatitzant els espais exteriors de les vistes veïnes.

La majoria dels allotjaments se situen perimetralment amb accés directe des dels carrers, a través de les zones enjardinades, i només 16 unitats estan situats a la part central, des d’un passeig de palmeres que en el punt mig s’eixampla per donar lloc a un espai més ampli a mode de plaça.

Es preveuen bungalous d’1, 2 i 3 dormitoris, amb superfícies de 59,80 metres quadrats, 74,8 metres quadrats, 94,20 metres quadrats i 112 metres quadrats. Hi ha 10 bungalous de cada tipus.

Document Actions