Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou celebra el dia del seu patró, Sant Miquel

dimarts 02 octubre 2007

La Policia Local de Salou va celebrar divendres passat el dia del seu patró, Sant Miquel. En l'acte oficial que va celebrar-se a les 12 hores a la Torre Vella, hi va participar l'inspector d'aquest cos policial, José Luis Gargallo; l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i el coordinador institucional, Salvador Pellicé, que van pronunciar uns parlaments, davant la presència dels regidors del consistori i dels familiars i amics dels agents.
Durant aquest acte, Gargallo va fer un balanç positiu en matèria de seguretat d'aquest 2007.'Crec que ha estat un dels millors anys en molt temps, amb petites excepcions. A més, no només han baixat substancialment els fets delictius, sinó també aquelles altres conductes incíviques que tant molesten els veïns com, per exemple, els sorolls procedents de l'oci nocturn, el 'botellón' als carrers, etc', va dir l'inspector.
Segons el mateix Gargallo, també s'han reduït considerablement les infraccions de trànsit que, tot i ser al voltant d'unes 10.000 anuals, registren una tendència a la baixa que ja es va iniciar fa més de 5 anys; així com els accidents de circulació, en especial els de caràcter greu. En aquest últim cas, va assegurar, ha estat de gran ajuda la creació de noves infraestructures com, per exemple, les rotondes que s'han obert al trànsit a l'autovia de Reus.
El cap de la Policia Local, igual que l'alcalde i el coordinador institucional, va aprofitar igualment el seu discurs per agrair als seus agents i també als dels altres cossos de seguretat (la Guàrdia Civil i els Mossos) la tasca realitzada. L'alcalde va fer un esment especial a la feina duta a terme per aquests professionals durant l'època estival. Aquesta feina, precisament, ha rebut el reconeixement per part de diversos col·lectius del municipi, tal com va destacar el batlle.
A l'acte també hi ha va haver unes paraules de record al guàrdia civil que va perdre la vida el passat mes de febrer quan complia el seu deure, en detenir a uns delinqüents que intentaven segrestar una família, Juan Manuel Muñoz.
La plantilla de la Policia Local és de 65 agents i es veu reforçada a la temporada turística (des de la Setmana Santa fins al mes d'octubre) amb 22 agents més.
Aquests treballadors es traslladaran a les dependències de l'antic Ajuntament, situades al carrer Llobregat, de forma provisional l'any vinent. No obstant això, l'equip de govern s'ha compromès a crear-los una comissaria més gran que l'actual, adaptada a les seves necessitats.

Document Actions