Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Policia Local de Salou obre la comissaria de platja en coordinació amb els Mossos d’Esquadra

Permetrà oferir un servei de proximitat i qualitat al ciutadà i al visitant en matèria de seguretat en un indret d’alta concentració turística.

dimecres 01 juny 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Cap de la Policia Local, Jose Luis Gargallo, i el cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra Eduard Blanch han donat aquest matí el tret de sortida al servei de la comissaria de platja  ubicada a la Platja de Llevant. Aquesta instal·lació inaugurada l’any passat, però que ja fa set anys que funciona, està ubicada al Passeig Jaume I, al costat de l’Estació d’Autobusos i té una atenció ininterrompuda des de les deu del matí i fins les vuit del vespre de dilluns a diumenge.
Només l’any passat, en els 4 mesos de funcionament del servei es van atendre a més de 4.000 consultes entre denúncies, serveis assistencials, informacions... “Es tracta d’un servei de proximitat que intenta donar resposta a les necessitats de seguretat i de prevenció en aquesta matèria dels milers de visitants i ciutadans que es concentren en aquesta zona durant els mesos d’estiu”, ha dit l’alcalde, Pere Granados qui ha  remarcat que la comissaria “és un servei necessari en un indret, la platja i el Passeig, on a l’estiu hi ha una alta concentració de visitants que venen a gaudir d’aquest marc” i ha afegit que “suposa una nova eina de descentralització i proximitat dels serveis amb una operativa, en aquest cas de seguretat, que s’instal·la on es realment necessari per oferir un servei de qualitat i proximitat”.
Per la seva part, el responsable de la Policia Local, José Luís Gargallo, ha volgut destacar “la gran coordinació que suposa el fet de compartir aquesta instal·lació  incidint en la col·laboració entre els dos cossos en les seves respectives competències i funcions”. Una de les novetats d’enguany és la inversió en matèria de tecnologia ja que s’ha fet arribar la fibra òptica, el que permet una millora de la connectivitat dels equips de la policia, donant d’aquesta manera una resposta més ràpida al ciutadà i fent l’espera més curta.
Un dels serveis molt demandats en aquest punt és la identificació dels menors amb polseres, de manera que els nens i nenes que visiten les platges estan controlats i disposen d’un telèfon de contacte en cas de pèrdua. Precisament des d’aquesta comissaria també es controlen els serveis de megafonia de les platges de Llevant i Ponent el que permet transmetre tot tipus d’avisos als banyistes.

Galeria d'imatges

fotos_006.jpg
fotos_012.jpg
fotos_006.jpg

Document Actions