Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’Ensenyament obre el termini per sol·licitar les beques universitàries i de grau superior 2016

dijous 17 novembre 2016

Fins al proper 16 de desembre es podran presentar les sol·licituds a la regidoria d’ensenyament. Les ajudes superen els 10.000 euros


La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert el termini per a poder sol·licitar una beca per a estudis universitaris i de graus superiors, atenent d’aquesta manera el compromís que any rere any du a terme amb la finalitat de compensar les desigualtats i apropar la formació. Així, per catorzè any consecutiu s’han convocat per aquest curs 2016, les beques per a tots aquells estudiants que iniciaran els seus estudis universitaris el curs 2016-2017. Tots aquells que vulguin optar a la beca han de formalitzar l’imprès de sol·licitud que es posarà a disposició dels interessats a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou o bé a la web de l’Ajuntament, a l’apartat Estudia/beques i premis.

L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. En total, les ajudes superen els 10.200 euros per als alumnes que han acabat 2on de BAT al Marta Mata, l’Institut Jaume I i l’Escola Elisabeth o Cicles Formatius de Grau Superior.

Per a la regidora d’ensenyament, Júlia Gómez, “es tracta d’una molt bona iniciativa de recolzament vers els joves del municipi recompensant el seu esforç i constància”.

Pel que fa a la quantia de les beques es premiarà els alumnes de 2on de BAT i últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior qualificats amb matrícula d’honor per part de les juntes d’avaluació dels corresponents centres, dotades amb 700 euros cadascuna; les bases també preveuen el lliurament als millors estudiants de Batxillerat, 3 per a la modalitat d’Humanitats i Ciències Socials, 3 per a la modalitat de Ciències i Tecnologia i 1 per a la modalitat de Batxillerat Artístic, i, finalment, 2 beques més per als estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior, totes elles dotades amb 1.150€.

A més, l’Antena del Coneixement de la URV a Salou farà lliurament d’un ordinador portàtil tipus netbook a l’alumne/a de Batxillerat que, havent sol·licitat aquestes beques i complint els requisits que s’hi exigeixen, hagi obtingut la millor nota mitjana a la fase general de les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2015-2016.

Fins al 16 de desembre de 2016 es poden sol·licitar les ajudes i presentar tota la documentació a la regidoria d’Ensenyament, a la planta baixa.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

BEQUES.jpg

Document Actions