Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria d’esports de Salou edita la nova guia d’activitats esportives municipals

Ja està obert el període fer les inscripcions presencials al pavelló o bé per Internet

dilluns 10 octubre 2011

L’Àrea d’esports de l’Ajuntament de Salou ha editat la nova guia d’activitats esportives que promou la pràctica de l'esport per a tota la ciutadania i a totes les zones de la ciutat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament posa a disposició dels veïns, els entitats i els clubs les instal·lacions esportives municipals a uns preus públics. A més de la pràctica lliure de les diferents disciplines esportives, el consistori organitza periòdicament un seguit d’activitats dirigides. Durant tot l'any també s'organitzen des d’aquest departament diferents activitats populars. “La proposta que recull la nova guia és una manera immillorable de fer exercici físic i de compartir una estona de lleure en grup”, ha assenyalat el regidor d’esports, felip Ortiz.
La nova guia que recull les diferents modalitats d’abonaments i un ampli ventall de propostes per fer esport aprofitant les instal·lacions municipals. Trobem des de matronació; activitats de gimnàstica per a major de 55 anys; cursos de natació per adults, aquagym, aquasalus, aeròbic, ioga, entre un llarg etcètera... Per cursar les inscripcions es pot fer de manera presencial al mateix pavelló (a la recepció de la piscina municipal  de 9 a 14h de dilluns a dissabte i de les 15 a les 20,30h de dilluns a divendres) o bé per internet a través de www.salou.cat
En aquesta guia els infants reben una atenció especial dins la programació d'aquestes activitats amb cursos de natació, judo, aeròbic, escola d’iniciació esportiva, entre d’altres. D'una banda es programen un seguit d'estades esportives durant les èpoques de vacances escolars com les de Setmana Santa. Les activitats físiques esportives d’estiu per a aquest col•lectiu tenen un 10% de descompte per als socis del Club Xic’s; mentre que en el cas dels joves també poden beneficiar-se d’una reducció en el preu si compten amb el carnet jove.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

portada_act_esport.jpg

Document Actions