Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Comerç busca nous atractius pel Mercat Municipal aplicant una nova imatge corporativa i un pla de dinamització específic

dimecres 27 abril 2016

S’ha creat un nou logotip, s’inclourà una nova retolació exterior i es destinaran més recursos per a accions de dinamització comercial

 
La regidoria de Comerç, Mercats i Consum està treballant en la millora de l’entorn del Mercat Municipal a través d’una Pla de Dinamització que consta de diverses fases. Una primera, que està en fase de licitació, afecta directament la imatge corporativa de les instal·lacions del mercat, les quals veuran ben aviat un seguit de canvis en la imatge exterior de l’edifici, situat a la Via Roma, a partir de la col·locació de lones de grans dimensions i nous rètols amb colors blaus i grocs, amb una imatge fresca i àcida que representen els productes del mar i de la terra. En l’edifici també es fan noves entrades que remarquen els accessos al Mercat de manera que convida als vianants a endinsar-se dins de l’edifici. “Busquem potenciar els productes de quilòmetre 0 y donar una imatge més fresca i renovada al mercat”, apuntava la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, qui també ha destacat que el pla de dinamització ja s’ha iniciat el darrer any amb activitats que incorporen el mercat dins de les propostes lúdiques i de restauració que es duen a terme al llarg de l’any. En aquest sentit, s’ha fet participar als paradistes del mercat en accions com Gastrotour; en tallers de Nadal, de medi ambient o per a infants, a més de generar concursos per a realitzar receptes amb productes de mercat. Així mateix, s’ha aprofitat l’espai que va deixar La Sirena per a destinar-lo a un espai central d’activitats. Properament també es traurà la càmera frigorífica que hi ha per tal d’alliberar nous espais i poder aprofitar millor l’interior de l’edifici.

Aquesta proposta de restiling inclou també la creació d’un logo; una marca que identifiqui clarament que es tracta del mercat municipal i que aprofita l’eslògan ‘Continuem amb tu’ per cridar l’atenció del consumidor. Dins el mercat hi ha una vintena de parades, 17 de les quals ocupades. També s’està treballant en la confecció d’una nova web exclusiva per al mercat així com s’editaran fulletons en diversos idiomes per tal de donar a conèixer les potencialitats del mercat municipal.

Cal destacar també que el mercat s’ha inclòs dins l’estudi de comerç que s’està realitzant amb la URV a través de la diagnosi del Pla estratègic per tal de millorar-ne la competitivitat.

Galeria d'imatges

milloresalmercat.jpg
FOTOMONTATGE-MERCAT-FRESC-2.jpg

Document Actions