Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Salut Pública impulsa un curs de nutrició i envelliment

La formació, realitzada per Càritas i la URV, està adreçada a cuidadors de les persones grans i tractarà les recomanacions nutricionals

dijous 12 juliol 2012

La regidoria de Salut Pública ha impulsat un curs sobre ‘Nutrició i envelliment’ que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol a la seu de Càritas de Salou. La formació que ha per la URV, serà impartida per Mònica Chica, que compta amb un màster en envelliment i salut. El curs,  que es realitzarà de 10.00 a 13.00 hores del matí, ensenyarà tècniques de cocció adaptades al gust i necessitats de les persones grans.  Els interessats poden adreçar-se a Càritas de Salou per rebre més informació.

El curs formarà a cuidadors i cuidadores de les persones de la tercera edat i abordarà les recomanacions nutricionals adequades per aquest perfil de persones. Segons el programa d’aquest curs degut a múltiples factors, les persones d’edat avançada són un grup potencialment vulnerable a caure en desnutrició. Aquests factors poden ser d’origen físic, social i psicològic com: mobilitat reduïda, necessitat d’assistència per a alimentar-se, ajuda en la preparació del menjar o per comprar el menjar, patir un dèficit visual sever, presentar una dentició deficient, dificultat per mastegar, impediments funcionals i instrumentals per a realitzar activitats quotidianes.

La regidoria de Salut Pública va promoure la idea posant en contacte a Càritas amb la URV per tal de poder tirar endavant aquesta formació específica per a personal que tracta habitualment amb persones de la tercera edat.

Galeria d'imatges

AJUNTAMENT_SALOU.png
AJUNTAMENT_SALOU.png

Document Actions