Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou i els veïns de Barenys visiten les obres del barranc

dimarts 25 setembre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, va reunir-se la setmana passada amb el president de l'Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent, Rafel Querol; i un membre de la junta d'aquesta mateixa entitat, Joan Miquel Vila, per explicar-los in situ les actuacions provisionals que ha posat en marxa l'Ajuntament al barranc de Barenys.
Aquestes actuacions consisteixen en l'enderrocament del pont que hi havia sobre el barranc al camí de Castellots, ubicat prop del vial del Cavet i que 'feia de coll d'ampolla , taponava el barranc i provocava el desbordament a la zona', segons va apuntar l'alcalde.
Un altra mesura és el recreixement del marge del barranc amb pedra i sorra i la construcció d'una escullera de protecció de 25 metres de llargada i 4 metres d'alçada. També s'ha previst un mur paral.lel a la via del tren, entre el carrer B i C; i la col·locació d' unes passarel·les de fusta movibles al carrer B quan hi hagi risc d'inundacions per canalitzar l'aigua fins la platja.
Aquestes millores tenen com a objectiu minimitzar els possibles danys que puguin ocasionar els futurs aiguats i garantir així la seguretat dels ciutadans mentre no es desenvolupi el pla parcial del sector 03, d'aquí a tres anys com a mínim.
Abans de prendre la decisió de dur a terme aquesta iniciativa ' de sentit comú ', segons l'alcalde, que té un pressupost d'uns 50.000 euros, l'equip de govern ha parlat amb els veïns afectats, va assenyalar Antonio Banyeres, tot agraint-los la seva col·laboració.
El president de l'Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent, Rafel Querol, també va voler agrair-li a l'alcalde el fet que hagi escoltat les seves demandes i s'hagi preocupat pels problemes del barri. 'Estem molt contents amb la sensibilitat que ha tingut l'alcalde cap a les inquietuds dels veïns d'aquesta zona i amb la resposta ràpida que ens ha donat', va afirmar Querol.
El president d'aquesta entitat va valorar també molt positivament que s'hagin reposat íntegrament les tanques de la via del tren, tal com havia promès l'Ajuntament de manera que a dia d'avui, tot el tram té una tanca de protecció que impideix accedir al traçat de la via fèrria.

Document Actions