Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou implantarà un nou sistema de gestió d'expedients per modernitzar la tasca administrativa i millorar el servei públic

dimecres 03 setembre 2008

L'Ajuntament de Salou ha adquirit un sistema integral de gestió informatitzada d'expedients administratius. Per implantar aquest sistema que afectarà a totes les àrees de la corporació, ha contractat a Grupo Meana, l'empresa adjudicatària que s'encarrega també de subministrar el programari necessari.

Els objectius d'aquest projecte són la instal·lació un nou instrument de gestió d'expedients; la posada en marxa de diversos serveis electrònics per als ciutadans a través del portal web corporatiu; la millora de les comunicacions amb els ciutadans amb la utilització d'eines de notificacions (e-mail, SMS, Internet); la consultoria, racionalització i reenginyeria de 40 procediments; i la implantació de la firma digital interna i externa per signar documents associats als procediments administratius seleccionats.

Amb aquest sistema, ha resumit el regidor de Governació, Zacarías Henar, es pretén 'millorar i modernitzar la feina que tots els que treballem a l'Ajuntament realitzem; optimitzar i fer més àgil i eficaç la tasca administrativa mitjançant un instrument que passant primer per una mirada i si s'escau revisió dels nostres procediments, automatitzi els expedients i els seus tràmits'.

En aquest sentit, Henar ha enumerat també els beneficis que obtindran els empleats del consistori: 'menys paperassa, la simplificació dels tràmits, la millora de la comunicació interna, mitjançant la informació compartida; tota la informació de l'expedient en un sol cop d'ull i un sistema de definició de procediments en el seguiment dels expedients'.

Segons ha afegit el regidor de Governació: 'La inclinació de l'Ajuntament salouenc cap a polítiques de millora i eficàcia del servei públic, passant en primer lloc i de forma ineludible per la modernització del treball dels seus empleats, fa que aquest projecte del gestor d'expedients resulti d'importància clau per futur'. Per aquest motiu, ha agraït la presència dels treballadors del consistori en les sessions preliminars de presentació de l'eina, que s'han impartit recentment; i la seva participació posterior en la millora dels tràmits administratius.

Document Actions