Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou reforçarà la plantilla de la Policia Local amb 16 agents interins durant la temporada turística

divendres 20 febrer 2009

L'Ajuntament de Salou ha convocat un procés selectiu, mitjançant concurs-oposició lliure, per cobrir 16 places d'interí de la Policia Local per tal de donar una cobertura suficient i una correcta prestació de les funcions de seguretat pública durant l'època de major afluència turística al municipi (Setmana Santa i estiu).

Les bases que regeixen aquest procediment, que van ser aprovades per la junta de govern local el passat 30 de gener, es poden consultar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i a aquesta mateixa pàgina web de l'Ajuntament del municipi (www.salou.org).

De fet, les instàncies per participar en aquest procés selectiu que té com a objectiu cobrir aquestes places vacants incloses a l'Oferta d'Ocupació pública de l'exercici 2009 es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Salou des del 18 de febrer fins al 9 de març inclòs.
Els 16 aspirants que aconsegueixin les places ofertes s'incorporaran a la Policia Local el 30 de març, perquè rebran un curs de formació previ a l'estiu. Fins a l'octubre, 6 d'ells estaran destinats a la vigilància de les platges; i els 10 restants, duran a terme tasques de policia de proximitat per la ciutat.

A hores d'ara, la plantilla de la Policia Local està integrada per 72 agents. En aquest sentit, cal recordar que segons el Pla de Viabilitat, un document que el consistori va elaborar i va començar a aplicar l'any passat per dotar aquest cos policial de més i millors recursos tant humans com materials, la plantilla de la Policia Local incrementarà durant la present legislatura en un 15 % el seu nombre d'efectius.

Aquest increment es realitzarà cada any de forma progressiva, i permetrà, quan finalitzi aquesta legislatura, que un total de 100 efectius formin part de la Policia Local. Aquest increment progressiu es farà a raó de 6 o 7 incorporacions anuals.

El Pla de Viabilitat contempla també que de forma gradual es vagi reduint el nombre d'agents interins i que aquests siguin substituïts per funcionaris de carrera. D'aquesta forma, es pretén professionalitzar i millorar la qualitat del servei.

Document Actions