Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou s'estalviarà 355.000 euros gràcies a la remodel·lació de llocs de treball

dilluns 06 juliol 2009


El plenari també ha aprovat el Reglament dels Consells Assessors Sectorials per obrir la participació a sectors i col·lectius.


El plenari municipal del mes de juliol que s'ha celebrat aquest migdia a Salou ha aprovat la proposta presentada pel govern municipal de modificació de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Salou, amb l'objectiu, segons l'alcalde Pere Granados, 'd'assolir una millor gestió dels serveis introduint principis d'eficàcia i optimització dels recursos humans disponibles'. Afegia que 'com que creiem que cal una adaptació dels llocs de treball i les seves funcions a les noves necessitats i a la nova estructura i organigrama de gestió municipal, per això utilitzem la legítima potestat organitzativa'.

L'alcalde ha explicat que aquesta reestructuració de llocs de treball afecta bàsicament, quan a reducció de plantilla, a persones de la Brigada Municipal contractades per l'anterior govern amb caràcter eventual, 'perquè l'experiència ens demostra que l'augment de personal de la Brigada no ha servit per millorar l'estat de manteniment i conservació dels espais públics, sinó que ha empitjorat en els darrers dos anys'. Així mateix, per tal de el manteniment de la ciutat es pretén crear la brigada d'intervenció ràpida amb la finalitat d'externalitzar el servei i millorar l'eficàcia.

En aquest sentit, el regidor de Gestió Interna i Econòmica, Jesus Barragán, ha explicat que 'la modificació de la RLLT elimina 12 contractes de duració determinada, i crea 15 llocs de treball que es cobreixen amb personal de la plantilla que es recol·loquen i 4 de nova incorporació'. Barragán afegia que aquesta reestructuració suposarà un estalvi de 355.000 euros a la Hisenda Pública.

Un altre dels punts que s'ha aprovat en aquest plenari del mes de juliol ha estat el Reglament dels Consells Assessors Sectorials (CATS) 'per obrir la participació a la societat civil i altres col·lectius com ara els sectors econòmics, culturals i de la joventut, entre d'altres dotant-los d'instruments vàlids i reals perquè participin a la vida municipal'.

L'alcalde també ha anunciat que aquest mateix mes de juliol s'inaugurarà el Jardí botànic.


Document Actions