Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou signa un conveni amb la Creu Roja per oferir el servei de teleassistència domiciliària als habitants

divendres 24 agost 2007

La Junta de Govern Local de Salou ha aprovat recentment l'ampliació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Creu Roja per donar el servei de teleassistència domiciliària al municipi. Aquest servei permet l'atenció permanent als seus usuaris mitjançant la xarxa telefònica, en cas d'emergència, destinat concretament a totes aquelles persones grans, disminuïts, i malalts que estiguin incapacitats física o socialment per valdre's per si mateixos, tant en situacions permanents com transitòries. Inclou: la connexió d'alerta les 24 hores del dia a la Central Receptora d'Alarma de la Creu Roja, la connexió amb tots els serveis públics a fi de coordinar les emergències, l'avís del transport sanitari d'urgències, en cas que sigui necessari; i l'avís a familiars, amics, metge, etc.
En virtut d'aquest conveni, la Creu Roja està en disposició d'ofertar, en concret, la instal·lació i la seva atenció d'urgències de 32 terminals del Servei de Teleassistència Domiciliària, 22 dels quals procedeixen de la dotació estatal del 0,52% de l'IRPF i 10 són propietat de Creu Roja cedits en règim de lloguer al consistori salouenc. I l'Ajuntament de Salou es compromet a abonar les següents quotes en concepte del manteniment del servei: 22,47 euros per aparell procedent del Ministeri de Treball i Afers Socials i mes; i 25,23 euros per aparell de lloguer i mes, així com 65,52 euros en concepte de quota d'instal·lació de l'aparell.

Document Actions