Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament sancionarà els que utilitzin el mobiliari urbà per estacionar les seves bicicletes

divendres 14 setembre 2007

L'Ajuntament de Salou iniciarà la setmana que ve una campanya de conscienciació de la ciutadania per evitar que estacioni les seves bicicletes a les voreres i utilitzi el mobiliari urbà (per exemple, els fanals, les papereres i els bancs) per col·locar-los els cadenats. Aquesta pràctica incívica ha proliferat en els últims temps al municipi, segons fonts de la Policia Local, per la qual cosa es vol eradicar.
Amb aquest objectiu, la Policia Local lliurarà als infractors una tarjeta amb la imatge de dos agents i un ciutadà, en què a la part del darrera se'ls comunicarà que estan transgredint les normes de seguretat viària en haver aparcat el seu vehicle lleuger de dues rodes en un lloc inadequat. Aquestes targetes seran un avís, perquè en el termini d'una setmana es començaran a aplicar sancions i a retirar les bicicletes que destorbin a la via pública. Les sancions seran de 60 euros.
Es tracta de posar fi així a una situació que malmet la imatge de la ciutat i molesta els vianants, especialment les persones amb mobilitat reduïda, que tenen dificultats a l'hora de transitar pels carrers envaïts per les bicicletes.

Document Actions