Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde visita les obres del Camí de Ronda de Salou que continuen a bon ritme

dimecres 08 juliol 2009

La propera setmana s'obrirà l'accés a la cala Llenguadets, donant així servei als veïns de la zona


L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, i el regidor de Gestió Econòmica i Interna, Jesús Barragán, han visitat aquest migdia els treballs del Camí de Ronda a la zona del mirador de Salou, al final del carrer Brusel·les. Granados ha explicat que per al municipi es tracta d'un projecte prioritari perquè suposa 'una inversió per a Salou indiscutible ja que es potencia tot un atractiu paisatgístic i es recupera una zona que, en molts punts, estava vedada a l'accés del públic', explicava. Les obres, que es van reemprendre la setmana passada a instàncies de l'actual equip de govern després que un decret d'alcaldia revoqués dos decrets de l'anterior alcalde, finalitzaran abans de Setmana Santa del 2010. 'És una llàstima la paralització que hi ha hagut de l'obra perquè hores d'ara, tant la ciutadania de Salou com el visitant podria gaudir d'un passeig vora el mar únic i, en canvi, s'estan patint perjudicis'.

En aquest sentit, Granados ha avançat que en una setmana s'obrirà l'accés a cala Llenguadets, actualment tancat, i per tant bloquejat per als banyistes, 'amb els greuges que això ens està suposant, i tot per una actuació inexplicable de l'anterior govern'. Malgrat tot, les obres continuen a diversos punts i serviran per enllaçar l'actual passeig a Pilons fins a l'alçada de Replanells en el que significa 'una recuperació del litoral sense precedents per a l'ús dels ciutadans'.
Per la seva part, el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, assegurava que 'urbanísticament és una de les obres més importants perquè suposa crear un equipament turístic de primer ordre que donarà l'opció al visitant de recórrer una zona privilegiada, al costat del mar i per damunt de les roques'.

El projecte, consta de tres fases, la primera, actualment en execució té un cost de 2,8 milions d'euros i comprèn el tram entre Pilons i Replanells. Encara quedaran dues fases més per a executar on s'han d'iniciar properament les expropiacions. Segons l'alcalde 'la bona disposició del Ministeri de Medi Ambient per tirar endavant l'obra ens encoratja a continuar amb aquest projecte en el qual creiem fermament'. El total de l'obra suposarà una inversió superior als 7 milions d'euros en una actuació al llarg de 4 quilòmetres de costa.

Document Actions