Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Aliança turística es promociona al mercat de proximitat

divendres 20 maig 2022

Els municipis de Salou, Cambrils, Reus i Vila-seca, junt amb PortAventura World, s'han promocionat conjuntament aquest mes de maig a Bilbao i Saragossa per reforçar, així, l’estratègia del pla d’accions al mercat nacional

Pel que fa a Bilbao, l’acció promocional ha inclòs la presència a la fira Expovacaciones (6, 7 i 8 de maig), mentre que a Saragossa, l’acció s’ha dut a terme a la fira Aratur (13, 14 i 15 de maig). Els representants dels municipis van atendre diversos mitjans convidats als estands, que van rebre un welcome pack amb material fotogràfic i audiovisual per complementar la informació turística dels municipis, productes de proximitat i marxandatge.

Durant les fires s’han ofert degustacions de Vermut de Reus i s’ha comptat amb la presència d’animació de PortAventura World.

En el cas de la capital aragonesa, la promoció s’ha complementat amb un reportatge a la televisió local aragonesa La8 Zaragoza i l’emissió durant 3 mesos del video-spot conjunt de l’Aliança, així com el vinilat de dues línies de bus urbà a la ciutat.

Ambdues accions promocionals han estat valorades molt positivament, amb una gran afluència de famílies que continuen posicionant els municipis com els més desitjats per a aquesta temporada 2022. La majoria dels visitants a l’estand van mostrar intenció de reserva i molt d'interès per conèixer els atractius proposats pels membres de l’Aliança.

Amb la previsió de creixement del mercat nacional, es valoren molt positivament les iniciatives plantejades al Pla d’accions 2022 de l’Aliança.

Galeria d'imatges

ALIANÇA 2.jpeg
ALIANÇA 3.jpeg

Document Actions