Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les denúncies per furts han disminuït un 13,6% a Salou aquest estiu

dijous 11 octubre 2007

Les denúncies per furts han disminuït a Salou un 13,6% aquest estiu, en relació al mateix període de l'any passat, segons les dades facilitades per la Policia Local d'aquest municipi. En concret, se n'han registrat 928, 146 menys que en l'anterior època estival.

Els mesos de juliol i agost és quan més van reduir-se les denúncies (al juliol n'hi va haver 318, 74 menys que al juliol de 2006; i a l'agost, 276, 73 menys que a l'agost de l'any passat). Al juny, el nombre de denúncies també va ser menor (201 enfront a les 204 del juny del 2006), mentre que al setembre es va produir un lleuger increment (de les 129 de l'any anterior es va passar a les 133).

De les 928 denúncies, 147 es van fer a les platges de Salou, especifica la Policia Local de Salou. Aquestes 147 denúncies de furts a les platges, però, també representen una quantitat inferior a la registrada l'estiu passat, quan es van anotar 202.

L'inspector de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo, ha valorat positivament aquestes dades i ha atribuït el descens de les denúncies de furt d'aquest estiu a l'augment de la vigilància i dels efectius policials en aquelles 'zones més sensibles', on es produeixen més fets delictius, com ara les àrees d'oci nocturn, les estacions d'autobusos i de trens i les platges; i a la 'col·laboració i cooperació extraordinària' de les altres forces de seguretat, sobretot de la Guàrdia Civil.

Gargallo ha precisat que per 'furts' cal entendre petits robatoris com, per exemple, substraccions de càmeres fotogràfiques o de mòbils, i que en els mesos estivals la mitjana d'habitants de Salou se situa entorn als 200.000.

Durant l'estiu, la plantilla de la Policia Local, de 65 agents, es veu reforçada amb 22 agents més.

Document Actions